Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 26

Duobė vienoje Vilniaus gatvių pridarė bėdų automobilio vairuotojui, bet kompensuoti žalą nėra kam

Duobė vienoje pagrindinių sostinės gatvių, kurios apvažiuoti vairuotojui nepavyko, pridarė jam rimtų bėdų. Vyras sako, kad lūžo mašinos amortizatorius, tad žala siekė apie 1000 eurų. Tačiau pamėginęs gauti kompensaciją iš Vilniaus savivaldybės, kurios gatvėje įvykis ir nutiko, vilnietis sako nieko nelaimėjęs, kadangi pastaroji jį nukreipė į gatves prižiūrinčią įmonę, o ši – atgal į savivaldybę. Dabar jam siūloma kreiptis nebent į teismą.
Duobė Ukmergės gatvėje
Duobė Ukmergės gatvėje / Vilniečio nuotr.

Artūru prisistatęs vilnietis (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi) pasakoja, kad jau nuo kovo pradžios mina kryžiaus kelius, mėgindamas gauti tai, kas jam, jo paties įsitikinimu, tikrai priklauso.

Apie 1000 eurų

Jis pasakoja kovo 8-ąją išsiuntęs Vilniaus miesto savivaldybei prašymą atlyginti patirtą žalą. Važiuodamas Ukmergės gatve miesto centro link vyras pakankamai rimtai apgadino savo automobilį.

Kaip sako, sulūžo priekinis dešinės pusės amortizatorius: „Amortizatoriai keičiasi du, nauji, originalūs ant vienos ašies. Pridėjau savivaldybei autorizuoto serviso sąmatą. Ta sąmata siekė apie 1000 eurų.“

Artūras tvirtina prieš tai paskambinęs į savivaldybę ir paklausęs, ar būtent taip ir reikia daryti, kai automobilis apgadinamas įvažiavus į gatvėje buvusią duobę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius