Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taškas nepadėtas: M.Hezonja pasiliko galimybę palikti „Real“ dar šią vasarą

Europos krepšinį ir drebinusi, ir linksminusi kroato Mario Hezonjos galimo perėjimo iš Madrido „Real“ į „Barcelona“ istorija, kuri, atrodė, baigėsi pasilikimu sostinėje už milžiniškus pinigus, sulaukė dar vieno tęsinio.
Mario Hezonja
Mario Hezonja / Roko Snarskio nuotr.

JAV žurnalistas Shamsas Charania skelbia, kad Kroatijos krepšinio žvaigždė iki liepos 19 dienos gali nutraukti savo naująją sutartį su „Real“ ir išvykti į NBA. Anot žurnalisto, M.Hezonjos paslaugomis rimtai domisi keletas NBA klubų.

Senojo žemyno žiniasklaidoje keletą savaičių skambėjo pranešimai apie Kroatijos krepšininko susitarimą su „Barcelona“, puolėju domėjosi Atėnų „Panathinaikos“ ir NBA klubai. Vis dėlto šiandien buvo paskelbta, kad galiausiai jis lieka Madride.

„Kaip žinote, po savo paskutinio sezono mačo, tapau laisvuoju agentu ir galėjau nuspręsti, kur žaisiu kelerius metus. Nebuvau sudaręs jokio preliminaraus susitarimo su niekuo, visada sakiau, kad pats pirmas viską pasakysiu. Madrido „Real“ tikėjo manimi, kai kiti netikėjo, jie rūpinosi manimi ir mano šeima nuo pat pirmos dienos, o klube aš jaučiausi kaip namuose. Vienintelis mano noras buvo tęsti, o dabar esu laimingas, pranešdamas, kad mano kelionė tęsis namie, Madrido „Real“ klube, ir tai bus ilgai“, – per socialinius tinklus paskelbė 29 metų kroatas.

Ispanijos žurnalistas Ciro Lopezas per „Cope“ radiją panešė, jog M.Hezonja pasirašė penkerių metų sutartį, pagal kurią kiekvieną sezoną uždirbs po 2,5 mln. eurų.

Karjeros pradžioje „Barcelona“ gretose ir NBA rungtyniavęs kroatas pernai padėjo „Real“ laimėti Eurolygos čempionų titulą Kaune.

Praėjusį sezoną jis pelnė po 13,5 taško ir atkovojo po 4,6 kamuolio Eurolygoje, kur „Real“ finišavo antras.

Ispanijos lygoje „Real“ iškovojo auksą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito