Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 22

R.Kurtinaitis – apie nesuprantamą tikslą rinktinei, D.Motiejūno konfliktą ir rusų kvietimą

Rimas Kurtinaitis iki šiol nesupranta Lietuvos krepšinio rinktinei keliamų tikslų politikos. Jis purto galvą žvelgdamas į oficialų Dainiaus Adomaičio vyrams iškeltą tikslą 2019-ųjų pasaulio čempionate Kinijoje. Naujoje 15min laidoje „Rinktinė 2019“ R.Kurtinaitis dalijosi įžvalgomis apie rinktinės tikslus ir konfliktinę situaciją su Donatu Motiejūnu.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kai Garastas buvo federacijos prezidentas ir manęs klausdavo, kokį tikslą rinktinei suplanuoti, aš jam sakydavau: treneri, visoms Lietuvos rinktinėms turime planuoti ketvertuką, – laidoje „Rinktinė 2019“ samprotavo R.Kurtinaitis. – Man netinka pasakymai kaip „maža šalis“, „varžovai anksčiau subrendo“... Dabar sako, kad 1–8 vieta yra gerai. Arvydas Sabonis yra mano bendražygis, bet jei būčiau žinojęs, kad tokios vietos mums gerai, tai nebūtume ėję muštis su Nakičiumi, nebūtume mušęsi su jugoslavais.

Mums tada atrodė, kad antra vieta negerai, o dabar mums ir aštunta gerai... Nežinau, kodėl mes taip nuleidome kartelę.“

VIDEO: „Rinktinė 2019“: R.Kurtinaitis apie tikslus Lietuvai ir seksą vairuojant

59-erių specialistas, daugiau nei prieš dešimtmetį pats dirbęs Lietuvos rinktinės trenerių štabe, taip pat pasisakė apie konfliktą, dėl kurio Donatas Motiejūnas liko už nacionalinės komandos borto:

„Ne mano žodžiai, o Jono Kazlausko: rinktinėje turi žaisti visi geriausi. Bet jeigu Adomaitis sako griežtai ne, vadinasi, matyt, kažkas ne“, – laidai „Rinktinė 2019“ pasakojo Maskvos srities „Chimki“ strategas.

R.Kurtinaitis taip pat prisiminė laikus, kai jam buvo siūlomas Rusijos rinktinės trenerio postas.

Savo sprendimo motyvus išdėstęs aštrialiežuvis vaizdžiai įvertino situaciją: „Jeigu tuo pačiu metu vairuoji automobilį ir užsiiminėji seksu, tai arba vieną, arba kitą darai blogai.“

Laidoje „Rinktinė 2019“ – išsamūs R.Kurtinaičio atsakymai apie Lietuvos rinktinei keliamus tikslus, nutylėtas mintis D.Motiejūno konflikto situacijoje, pasiūlymą iš rusų, pasaulio čempionato favoritus ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius