Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuostabaus grožio paplūdimiuose Italijos saloje – netikėtumai turistams

Italija visiems mums asocijuojasi su paplūdimiais, skalaujamais žydrumu akinančios jūros. Tokia yra ir Sardinija, kurios neįtikėtinai gražūs pliažai vilioja turistus iš viso pasaulio. Tačiau ne tik juos - pastaruoju metu paplūdimius pamėgo ir saulės voniomis prie jūros mėgaujasi karvių bandos, rašo „The Sun“.
Karvių paplūdimys Sardinijoje
Karvių paplūdimys Sardinijoje / „Italian Villas“ nuotr. / 15min montažas

Sardinijoje esantys paplūdimiai dažnai patenka į gražiausių pasaulio paplūdimių sąrašus. Tokį įvertinimą jie pelnė dėl savo smėlėtų pakrančių ir nuostabiai žydro ir sodriai žalsvo jūros vandens.

Tačiau degintis juose mėgsta ne tik turistai, bet ir gyvūnai, pavyzdžiui, karvės, kurių bandas, ramiai besiilsinčias paplūdimyje, netoli vandens, gali išvysti Piscinni ir Berchida paplūdimiuose Sardinijoje.

Tai dvi iš nedaugelio salos vietų, kur galvijai mėgsta dieną praleisti pajūryje.

Vietiniai sako, kad karvės tapo savotiška atrakcija, nes žmonės keliauja į pakrantes susitikti su galvijų paplūdimių lankytojais ir pasigrožėti nuostabiais vaizdais.

Tuo netruko pasinaudoti turizmo atstovai, jau ėmę reklamuoti išskirtines pliažų lankytojas.

„Nuostabiai žydra jūra, smėlio paplūdimys ir ant jo, žvelgiant į neįtikėtinai gražią jūrą, guli grupė įdegusių karvių“, – šmaikštauja vietinis turizmo portalas „Italy Villas“.

Tiesa, be karvių, Berchidos paplūdimyje yra daug patogumų šeimoms, norinčioms praleisti dieną prie jūros.

Čia yra dušai, tualetai, užkandžių, ledų ir gėrimų kioskai, taip pat gultų ir skėčių, baidarių ir vandens dviračių nuoma.

Tuo tarpu pietinėje pakrantėje esantis Piscinni paplūdimys dėl jame gyvenančios karvių bandos tiesiog vadinamas „karvių paplūdimiu“.

Tad, jei norite iš atostogų parsivežti ne tik įprastų vaizdų iš nuostabaus paplūdimio, bet ir truputėlį egzotikos, kelionės į Sardiniją metu suplanuokite sustojimą Piscinni arba Bercgidos paplūdimiuose.

Ir perduokite linkėjimų „šventosioms karvės“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus