Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Turistai pakraupę: pora seksu mėgavosi ant irklentės tiesiai prieš akis

Ramų kaitinimąsi saulutėje viename Tailando paplūdimyje turistams sujaukė iš koto verčiantis reginys. Maždaug 30 metrų atstumu nuo kranto jie pastebėjo porą, besimylinčią ant irklentės, rašo Jungtinės Karalystės dienraštis „Metro“.
Tailandas
Tailandas / Unsplash.com nuotr.

Incidentas užfiksuotas šeštadienio popietę, šalia Karono paplūdimio Pukete, viename populiariausių Tailando kurortų.

Kažkokiu būdu pora sugebėjo išlaikyti pusiausvyrą ant irklentės ir pradėjo mylėtis šokiruotų turistų akivaizdoje. Moteris gulėjo ant nugaros, o vyras atsiklaupė virš jos.

„Aš pensininkas. Esu atostogavęs daugelyje vietų, bet tokio dalyko dar niekur nemačiau“, – pasakojo įvykio liudininkas, 72-ejų Klausas Weberis.

„Kai išplauki į jūrą, paplūdimys atrodo toliau, nei yra iš tiesų, todėl esu tikras, kad jie manė, kad niekas jų nemato. Tiesą sakant, kai esi paplūdimyje, jūroje esantys objektai atrodo arčiau, nei yra. Tad mes galėjome pamatyti, ką konkrečiai jie daro“, – tęsė jis.

Shutterstock nuotr./Puketas, Tailandas
Shutterstock nuotr./Puketas, Tailandas

Šiuo metu vandenyje išdykavusios poros ieško policija, bandoma nustatyti vyro ir moters tapatybę. Anot Karono policijos komisariato viršininko Kundecho Na Nongkhai, manoma, kad tai turistai, išsinuomavę irklentę arba pasiėmę ją iš savo viešbučio.

„Tai atsitiko jūroje, todėl negalėjome nustatyti tikslios [įvykio] vietos, kai mums pirmą kartą buvo pranešta apie vaizdo įrašą“, – tvirtino pareigūnas.

„Šiuo metu įvykis tiriamas. Bandysime juos surasti ir patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Karono provincijos policijos nuovada to nepateisins ir neignoruos. Tai nepadorus elgesys viešoje vietoje“, – pridūrė jis.

123rf.com/Puketas
123rf.com/Puketas

Jei ant irklentės išdykavusi pora bus suimta, jai gali būti pateikti kaltinimai dėl nepadoraus elgesio viešoje vietoje. Už tai gresia bauda iki 500 batų (12,68 euro).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius