Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kokią gydomąją ir atpalaiduojamąją naudą turi masažas, ką apie apkalbas, šeiminę laimę ir svajones pasakoja Oksana Pikul, kuo, pasak Kęstučio Ptakausko, ypatingi bonsai, kodėl po gyvenimo sukrėtimų ramybės ieškoti vienuolyne nusprendė Emilija Kalusevičienė.
Oksana Pikul ir žurnalo JI Nr. 29
Oksana Pikul ir žurnalo JI Nr. 29 / Ievos Survilaitės nuotr.

Sužinokite, ar galima naikinti erkes, su kokiais sunkumais susiduriama norint nutraukti dovanojimo sutartį, ką daryti, jei įgėlė gyvatė, kaip atpažinti ir gydyti tulžies pūslės akmenligę, kuo skiriasi šilumos smūgis nuo išsekimo, kaip nekartoti tėvų klaidų ir kuo dvelkia aistra.

Taip pat žurnale skaitykite, kokius saulės akinius rinktis šią vasarą, kuo ypatingos lakštinės kaukės, kaip sode auginti papartį, kokių gardžių patiekalų pasigaminti su pomidorais, kaip išsikepti skaniausią dešrainį, su kuo pusryčiams valgyti varškę ir ką gardinti nasturtų žiedais (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiu išspręskite testą apie lietuviškus serialus, perskaitykite meilės istoriją ir sužinokite, kurie Vokietijos paplūdimiai prie Baltijos jūros patys gražiausi.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito