-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Mičiulienė. Kiek tau priklauso svetimas žmogus ir kas pasikeičia tapus „Kinkiene“?

Turbūt taip įvyko beveik vienintelį kartą mano gyvenime. Kai stovėjau, tylėjau ir nežinojau, ką pasakyti. Nes šiaip visada žinau, kam ir iš kur kojos dygsta.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Vedžiau puikias puikių žmonių vestuves. Buvo smagi šventė, linksmi ir šviesūs svečiai, nežiūrint į tai, kad buvo daug svetimšalių.

Problema ne juose, o manyje, nes tomis kalbomis, kuriomis jie kalbėjo, aš visiškai nesinaudoju savo gyvenime. Todėl daugiau naudojau gestų ir mimikos priemones, kas visiems kėlė daug juoko. Be to, meilės šventėje ir tie žodžiai vis apie tą patį – meilė, laimė ir vaikai.

Tačiau atėjo ta akimirka, kai tėveliai turėjo nešti namų židinio simbolį – degančią žvakidę. Jaunieji norėjo užsienio svečiams parodyti dalį savo tradicijų. Ir, kai prie degančios žvakelės pradėjo rikiuotis pulkai, aš stovėjau išsižiojusi. Tradiciškai eina keturi žmonės. Du tėvai ir dvi motinos. Geriausiu atveju.

O šiuo atveju jų buvo beveik dvidešimt žmonių. Tėvai, pasirodo, išsiskyrę ir jie atėjo su savo naujom antrom pusėm, su antrų pusių vaikais ir su savo mažom bendrom atžalom. Bandžiau gestais paaiškinti, kad gal tie du mažiukai, susimušę kam nešti žvakelę, tegul palaukia prie stalo? Tačiau tėveliai su šypsena veide mane pastatė į vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius