Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 18

Skaitytojo nuomonė. Padėka rinkėjams už naują valdžią

Gerbiami 625 517 Lietuvos rinkėjų, Ačiū Jums, kad į Seimą išrinkote: Joną Pinskų, Živilę Pinskuvienę ir Jolantą Gaudutienę, kurie nespėjo net prisiekti Seime. Vitaliją Vonžutaitę,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Valdžia

Gerbiami 625 517 Lietuvos rinkėjų,

Ačiū Jums, kad į Seimą išrinkote:

Joną Pinskų, Živilę Pinskuvienę ir Jolantą Gaudutienę, kurie nespėjo net prisiekti Seime.

Vitaliją Vonžutaitę, kuri pravirkdė tautą – juk anot jos, vogti milijonus jaunoms mamos atleistina.

Vytautą Gapšį, nes jo neturėtų uždaryti į kalėjimą kad ir dėl to, jog kratą jo bute atliko septintą ryto.

Viktorą Uspaskich, nes jis turi (ar neturi?) po dešimt susikompromitavusių ministrų kiekvienai pozicijai ir už jo venas, iš kurių pačiulpti gali visi.

Vydą Gedvilą, nes Rusija arčiau – geografiškai ir ideologiškai.

Neringą Venckienę, kuri svarbi it Televizijos bokštas.

Taip pat dėkoju už tai, kad Jūsų išrinkta valdžia subūrė puikių profesionalų komandą Vyriausybėje:

Vytenį Povilą Andriukaitį, kuris ką tik pasisakė už privataus verslo žlugdymą ir sovietinės sveikatos apsaugos sistemos išaukštinimą. Sveikatos apsaugos ministras nesugebėjo atsakyti, kiek kainuos jo siūlomos reformos, mat anot jo, niekas, net Amerika nežino, kiek jų sveikatos apsauga verta.

Vidaus reikalų ministrą D. A. Barakauską, kurio pirmas darbas buvo nupirkti lyginimo lentą ir du dušo kilimėlius. Gaila, kad gėles dovanoja dabar per Facebook, nes gyvoms pinigų iš ministerijos reprezentacinių lėšų pirkt dar negalima.

Liną Linkevičių, kuris Rusijos kuriamą alternatyvą Europos Sąjungai įvardino kaip “rimtą projektą”.

Juozą Oleką, kuris išsigando tvarkos Krašto apsaugos ministerijoje.

Dainių Pavalkį, kuris pamanė, kad nebūtina paminėti, jog jo žmona teisiama už sukčiavimą.

Rimantą Šadžių – nes kadaise meluoti buvo būtina.

Ir labiausiai dėkoju už energetikos ar ūkio ministrę Birutę Vėsaitę. Moteris, kuri bene aršiausiai stūmė LEO LT projektą, vėliau persigalvojo ir pradėjo šaukti prieš atominę energetiką, o tapusi ūkio ministre pasimetė. Eksportuos turbūt kibirus. Nuostabus pasirodymas   Facebook   bei Pinigų kartoje, pasirašytas, bet negaliojantis naujos VAE valdybos skirimo dokumentas, visiškas eksporto ir Lietuvoje gaminamos produkcijos neišmanymas, kliedesiai apie medienos ir baldų pramonės dydį, kažkokie mistiniai pridedamąją vertę kursiantys produktai, kaltinimai Kubiliui dėl Kirkil o vyriausybės blogo projekto ir klaida pavadintas Lietuvos bendradarbiavimas su IBM.

Ačiū ir už Algirdą Butkevičių, kuris persigalvoja dažniau, nei pakyla saulė. Beje, ką tik pasakėte, jog nežinote, kaip ir kodėl "stebuklingai" VAE valdymas buvo perleistas iš Energetikos ministerijos Ūkio ministerijai? Tai aš galiu atsakyti. Lietuva įgyvendina Trečiąjį energetikos paketą, tai tokia Europos Sąjungos iniciatyva, kuri skirta mažinti monopolijas energetikos sektoriuje, atskiriant energijos gamintojus, prekybininkus ir tiekėjus. VAE turėtų gaminti elektrą ir nešti šimtamilijoninius pelnus Lietuvai, o Litgrid valdo elektros tinklus, taigi skirsto elektrą. Nereikia būti premjeru, kad suprastum tokius elementarius dalykus.

Ačiū. Dabar tikrai bus geriau – šildymo kainos sumažės pavasarį, o vasarą iš vis nereikės mokėti, smulkieji verslai bankrutuos, o dešrų gamintojai nusipirks naujus džipus. Kiekvienas lietuvis galės dirbti už minimumą, nes tik tokios tos mūsų ambicijos. Ir nedidesnės.

Ačiū,

Petras Užupis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas