Ingredientai
- Taleriai 30 g
- Juodasis šokoladas 50 g
- Bananai 1 vnt.
- Kokosų drožlės 2 valg. š.
- Mėlynės 1 valg. š. šaldytų
Kaip gaminti
1. Šokoladą išlydykite ant garų, uždėkite ant kiekvieno talerio ir 10 min. palaikykite šaldymo kameroje.
2. Bananus supjaustykite griežinėliais, apvoliokite kokoso drožlėse ir dėkite ant šokolado. Papuoškite šaldytomis uogomis.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita