Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ko iš santykių su moterimis nori vyrai?

Egzistuoja labai didelis skirtumas tarp to, ko iš tiesų nori vyrai, ir to, ką moterys mano juos norint. O tai gali sukelti rimtų problemų jūsų santykiuose.
Gundyti – nelengvas darbas
Gundyti – nelengvas darbas / Photos.com nuotr.

Socialinių mokslų daktarė Rinatta Paries atliko tūkstančio vyrų ir moterų apklausą apie tai, ko jie nori iš savo partnerio tam, kad susikurtų puikius santykius, rašo powertochange.com. Galbūt stereotipų apsėstiems žmonėms jų atsakymai pasirodys ir netikėti, tačiau būtent tokios nuomonės laikėsi daugelis apklaustųjų.

Toliau pateikiami tinklalapyje išvardyti svarbiausi dalykai, kurių santykiuose ieško vyrai, ką apie vyrus mano moterys ir keli patarimai, ką dailiosios lyties atstovėms daryti, kad užsitikrintų puikius santykius su savo išrinktuoju.

Vyrai nori sąžiningo, meilaus bendravimo

Sąžiningą bendravimą respondentai įvardijo kaip patį svarbiausią tobulų santykių veiksnį. Kiekvienas vyras ieško moters, kuri į užduotus klausimus atsakinėja sąžiningai, žino, ko ji nori, ir nebijo apie tai kalbėti. Vyrams svarbu, kad moteris bendraudama nebūtų pernelyg kritiška, jai turėtų rūpėti tiek savo, tiek vyro orumas.

Moterys mano, kad vyrai nori, jog jos būtų paviršutiniškos – nekalbėtų apie savo norus ar poreikius ir niekad per daug neklausinėtų. Apklaustosios manė, kad vyrai laiko jas per daug reikliomis ir jautriomis.

Patarimas moterims: Daugelis vyrų nori paprasto, padrąsinančio bendravimo be jokių pykčių ar kritikos. Todėl, norėdama sužavėti jums patinkantį vyrą arba pagerinti jau esamus santykius, pasistenkite bendrauti nuoširdžiai ir nebijoti pasipasakoti savo lūkesčių.

Vyrai ieško savarankiškos ir savimi pasitikinčios moters

Vyrai tikisi, kad moterys juos pasirinks ne dėl materialinės ar emocinės nevilties, o iš meilės ir noro būti kartu. Jie nori jaustis reikalingi, tačiau, kaip ir kiekviena moteris, vyrai tikisi turėti nors truputį laisvės. Apklaustieji tvirtino ieškantys aktyvios ir nepriklausomos moters, kuri turėtų savo pomėgių ir draugų, o tai reiškia, turėtų savo gyvenimą ir nebūtų visiškai nuo jų priklausoma. Vis dėlto vyrai brangina laiką, praleistą su savo išrinktąja. Apklaustieji tvirtino vertinantys moteris, kurios supranta humorą, gali iš savęs pasijuokti ir nėra pernelyg savikritiškos.

Tuo tarpu moterys galvoja, kad vyrams visiškai nerūpi kartu praleistas laikas, ir jeigu jos pabandys savo partneriui parodyti, koks joms reikalingas, šis galiausiai taps abejingas. Moterys mano, kad vyrus domina tik modelio figūrą turinčios moterys ir kad jiems visiškai nesvarbus emocinis jų brandumas, sugebėjimas paremti ar meilė.

Patarimas moterims: Vyrai nori to paties, kaip ir moterys – visapusiško partnerio. Todėl svarbu prieš susikuriant santykius pačiai atrasti gyvenimo džiaugsmą mėgstamoje veikloje ar draugų kompanijoje. Vyrams reikia emociškai subrendusios, savimi pasitikinčios moters.

Vyrai tikisi santykių be jokių manipuliacijų

Nei vienas vyras nenorėtų jokių manipuliacijų iš moters pusės. Jie nenori skaityti savo partnerės minčių ar bandyti interpretuoti jos skleidžiamų signalų. Ir, žinoma, jiems nepatinka nepagrįsti kaltinimai, kuriais moterys juos užverčia, kai santykiai pasisuka blogąja linkme.

Moterys mano, kad vyrams nereikia daug bendravimo ir vienintelis būdas jiems įteigti savo norus yra būtent per manipuliaciją.

Patarimas moterims: Vyrams manipuliacija nepatinka, todėl jei norite tikrai tvirtų santykių, išmokite nedvejodamos pasakyti jam apie savo norus ar būgštavimus kiekviename gyvenimo laikotarpyje.

Vyrai nori ištikimybe paremtų ir įpareigojančių santykių

Lojalumas yra pats svarbiausias veiksnys ne tik moterims, bet ir vyrams. Nei vienam apklaustajam nepatiko mintis, kad jų išrinktoji palaikytų santykius su kitu vyru, jie ieško moters, kuri būtų atsidavusi tik jiems.

Tuo tarpu apklaustosios manė, kad vyrai nori tik sekso ir, progai pasitaikius, paliktų jas dėl gražesnės merginos. Moterys tvirtino, kad vyrais pasitikėti neįmanoma ir daugelis jų net nesistengia dėti jokių pastangų norėdami pagerinti santykius.

Patarimas moterims: Štai geros žinios moterims, kurios tiki mitu, kad visi vyrai būna neištikimi: vyrams neištikimybė savo mylimajai yra tokia pat bjauri kaip ir moterims.

Vyrai nori moterų, kurios žino, kaip reikia su jais elgtis

Daugelio moterų elgesys su vyrais mažina jų savigarbą, verčia juos jaustis neatitinkančiais partnerės reikalavimų. Vyrai nori dažniau sulaukti pagyrimų dėl to, ką jie daro tinkamai, kad jie yra puikūs, mylimi ir vertinami partneriai.

Moterims atrodo, kad vyrams jų nereikia, kad jie nevertina jų nuomonės, paramos ir pagyrų. Jos mano, kad vyrams nesvarbu daugelis dalykų, kurie svarbūs joms, būtent dėl to jos savo partnerį ir kritikuoja.

Patarimas moterims: Išmokite pripažinti savo partnerį ir nustokite nuolatos prikaišioti jo trūkumus – tai yra pagrindinis ir pats svarbiausias gerų santykių veiksnys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas