Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
06 13

15min gyvens futbolo ritmu: prasideda Europos futbolo čempionatas!

Europos futbolo čempionatas prasideda ir portalas 15min pasiruošęs įsitraukti į futbolo karštinę visą mėnesį. Nuo dabar iki finalinio švilpuko, mūsų skaitytojai galės sekti svarbiausias čempionato naujienas, analizes ir reportažus tiesiogiai iš Vokietijos.
Karolis Dudėnas, Marius Bagdonas, Aurimas Tamulionis
Karolis Dudėnas, Marius Bagdonas, Aurimas Tamulionis

Sekite naujienas, analizę ir rungtynių rezultatus kartu su 15min.

15min žurnalistas Marius Bagdonas jau išvyko į Vokietiją, kur tiesiogiai stebės ir praneš visas svarbiausias čempionato akimirkas.

Taip pat 15min eteryje – specialiai Europos futbolo čempionatui skirta laida „EURO futbolas 2024“. Laidos vedėjai – 15min žurnalistai Marius Bagdonas ir Aurimas Tamulionis bei „Go3 komentatorius“ Karolis Dudėnas – rytais apžvelgs karščiausius „Euro 2024“ įvykius, rezultatus ir prognozuos artėjančius susitikimus.

Tikime, kad ši laida taps jūsų kasdieniu futbolo įpročiu, kurioje rasite visas aštriausias įžvalgas ir ekspertų nuomones.

VIDEO: Speciali laida „EURO futbolas 2024“: favoritai, lūkesčiai ir M.Bagdonas Vokietijoje

15min skaitytojai turės galimybę ne tik sekti tiesiogiai rungtynių rezultatus, bet ir rasti visą svarbiausią informaciją vienoje vietoje – rungtynių tvarkaraščius, turnyrines lenteles, rezultatus. Be to, kviečiame dalyvauti spėlionėje, kurioje galėsite prognozuoti rungtynių rezultatus.

Europos futbolo čempionatas – tai ne tik rungtynės, bet ir nuolatinė įtampa, emocijos ir nepamirštamos akimirkos. Tad 15min siekia suteikti savo skaitytojams kuo išsamesnę ir įdomesnę patirtį, kad kartu galėtume išgyventi šią didžią futbolo šventę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito