Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2013 05 05 /20:32

Kaune per avariją nukentėjo penki automobiliai, yra sužeistų žmonių

Sekmadienio pavakarę Kaune dideliu greičiu „Opel Tigra“ automobiliu važiavęs vairuotojas netilpo tarp dviejų automobilių ir rėžėsi į juos. Nukentėjo ir šalia stovėję automobiliai. Keturi žmonės išvežti į ligoninę. Pirminiais duomenimis, „Opel Tigra“ važiavo du jaunuoliai ir mergina, nuo kurių sklido alkoholio kvapas.
Avarija Kaune
Avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Portalo 15min.lt skaitytojas Mantas pranešė, kad avarija prie S.Žukausko gatvės 6-ojo namo įvyko apie 19.20 val. Jis informavo, kad apgadinti automobiliai, yra sužeistų, sutriko troleibusų eismas.

Pirminiais duomenimis, S.Žukausko gatve dideliu greičiu pirma juosta važiavo „Opel Tigra“. Automobilis netilpo tarp antra juosta važiavusio „Peugeot 307“ ir šalikelėje stovėjusio „Audi 80“. „Opel“ rėžėsi į automobilius ir atsitrenkė į šalikelėje stovėjusį „VW Passat“. „Peugeot“ nuo smūgio apsisuko. Apgadintas ir šalikelėje stovėjęs automobilis „Honda CRV“. Llabiausiai nukentėjo „Opel Tigra“ ir „Peugoet 307“.

15min.lt žiniomis, į ligoninę greitosios pagalbos medikų išvežti 4 per eismo įvykį nukentėję žmonės. Liudininkų teigimu, nuo „Opel Tigra“ važiavusių dviejų vaikinų ir merginos sklido alkoholio kvapas.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Kauno policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius