Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 10 28 /15:32

LNK tinklalapyje neliko laidos apie slaptus Druskininkų „Aqua“ parko apartamentus

LNK televizija iš interneto tinklalapio pašalino pirmadienio laidą KK2, kurioje buvo rodomas siužetas apie Druskininkų sveikatingumo ir poilsio centre „Aqua“ vietos politikų atrastus slaptus apartamentus, kuriuose, kaip manoma, galėjo nemokamai ilsėtis įtakingi asmenys. LNK atstovas sako, kad tai – dėl techninių priežasčių.
Slapti „Aqua“ parko apartamentai
Slapti „Aqua“ parko apartamentai / 15min.lt nuotr.

Druskininkų radijo stoties „Kurorto radijas“ duomenimis, pirmadienį po transliacijos laida į puslapį, kuriame skelbiamos visos LNK laidos, buvo įkelta.

Šia nuoroda socialiniuose tinkluose aktyviai dalijosi druskininkiečiai, virė diskusijos.

Tačiau antradienį laidos puslapyje neliko.

Šiuo metu žiūrovai internetu gali pažiūrėti antradienio KK2 laidą ir praėjusios savaitės laidas.

Mes kuriame laidas, jas atiduodame, o kas deda, nededa, ne mūsų reikalas.

Laidą kuriančios bendrovės „Be Tabu ir KO“ direktorius Saulius Bartkus 15min.lt sakė nieko apie tai negirdėjęs, tačiau jis pabrėžė, kad televizija pati sprendžia, kokias laidas skelbti puslapyje.

„Ne mano kompetencijos klausimai, ką įdėti, o ką išimti. Mes kuriame laidas, jas atiduodame, o kas deda, nededa, ne mūsų reikalas“, – sakė jis.

LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius 15min.lt atsakymą atsiuntė raštu: „Laida negali būti rodoma dėl techninių priežasčių, techninės problemos kartais nutinka ir tokioje pažangioje techninėje bazėje.“

Politikus apkaltino įsilaužimu ir vagyste

Praėjusią savaitę kartu su žurnalistais slaptus apartamentus apžiūrėjusius kurorto konservatorių Vilių Semešką bei liberalą Juozą Šarkų „Aqua“ administracija apkaltino įsibrovus į sveikatingumo ir poilsio centrą, paėmus dokumentus, USB raktus, antspaudus.

Jo teigimu, 5-6 apartamentai per du aukštus yra įrengti centrui priklausančių „Druskininkų gydyklų“ administracijos patalpose.

V.Semeškos teigimu, patalpos įrengtos naudojant brangiausias medžiagas: „Pradedant brangiais kilimais, baigiant neapsakoma santechnika. Vienuose apartamentuose, įrengtuose per du aukštus, vonia įrengta prie pat dvigulės miegamojo lovos. Ten pridėta tiek visko daug, kad akys raibo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai