Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 24

Premjeras sveikina apie vokelius įmonėje „Balsas.lt leidiniai“ prakalbusius žurnalistus

Premjeras Andrius Kubilius sveikina apie nelegalius atlyginimus bendrovės „Balsas.lt leidiniai“ valdomuose leidiniuose prakalbusius žurnalistus.
Andrius Kubilius
Andrius Kubilius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Aš tikrai sveikinu tą kai kurių žurnalistų pilietinį pasiryžimą atvirai kalbėti apie tai, kaip nesąžiningai kai kur yra elgiamasi. Jeigu to yra ir kitose žiniasklaidos priemonėse, tai būtų gerai, kad ta pilietine drąsa pasektų ir visi kiti žurnalistai“, – trečiadienį pareiškė A.Kubilius.

Taip jis komentavo keleto žurnalistų liudijimus, kad jie leidiniuose „Ekonomika.lt“ ir „Valstiečių laikraštis“ (priklausančiuose bendrovei „Balsas.lt leidiniai“) anksčiau yra susidūrę su nelegaliais mokėjimais.

„Aš esu informuotas, kad atliekamas tyrimas (...). Dar kartą tiktai galiu pakartoti, kad iš tikrųjų nesitaikstom su jokiais vokeliais, kur jie bebūtų mokami – ar mėsos fabrikuose, ar žiniasklaidos priemonėse, ir tokios principinės nuostatos visą laiką ir laikysimės“, – žurnalistams kalbėjo premjeras.

Žurnalistui Marijui Širvinskui praėjusią savaitę viešai pareiškus, kad bendrovės „Balsas.lt leidiniai“ valdomame savaitraštyje „Ekonomika.lt“ jam atlyginimas mokėtas vokelyje, šią savaitę žurnalistės Daiva Šalc ir Lina Pečeliūnienė paskelbė, kad su nelegaliais mokėjimais susidūrė dirbamos kitame „Balsas.lt leidiniai“ bendrovės leidinyje – „Valstiečių laikraštyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito