Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 25

Sudegęs namas vidury miestelio: aptvertas tik juosta, kažkam čia sąvartynas – net lovą atvežė

Vilniaus rajone, Maišiagaloje, visiškai šalia gimnazijos ir dvaro parko, jau daugiau nei 7 metus stovi sudegęs namas. Nuo pajuodusio, be stogo pastato vis dar sklinda gana stiprus degėsių kvapas, vis dėlto kaimynus labiau neramina ne tai. Apleistas namas kažkam tapo vieta atsikratyti nereikalingų daiktų, tad čia galima pamatyti ir senų kibirų, ir net lovą. Kas tai turi sutvarkyti? Savivaldybė sako, kad savininkai. Va tik jie kažkodėl neskuba.
Sudegęs namas Maišiagaloje, Pakalnės g.
Sudegęs namas Maišiagaloje, Pakalnės g. / 15min skaitytojų nuotr.

Sudegė dar 2017-ųjų pirmomis dienomis

Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazija, netoliese – ir dvaras, kuriame įsikūręs Tradicinių amatų centras su puikiai sutvarkytu parkeliu, kurio aikštei suteiktas garbingas žuvusio lėktuvo katastrofoje Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio vardas.

O visiškai šalia – kiek daugiau nei prieš septynerius metus sudegęs namas, kuriame kažkada gyveno net kelios šeimos. Gaisras Pakalnės gatvės name kilo 2017 metų sausio 3 dieną, prieš pat vidurnaktį.

Gyventojų čia nebėra, tad kaimynai tik galvas kraipo nesuvokdami, kas vis dėlto turėtų sutvarkyti šią degėsių krūvą.

Ir, kas blogiausia, tame sudegusiame name dar ir sąvartynas pradėjo augti, nes kažkas čia paslapčia tempia tai senų vamzdžių liekanas, tai sudaužytą kibirą, tai net lovą ar šaldytuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius