Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 07

Tarnybą baigia daugiau nei 30 metų prokuratūroje dirbęs Ramutis Jancevičius

Ramutis Jancevičius, Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras, pranešė priėmęs sprendimą baigti tarnybą prokuratūroje dėl asmeninių priežasčių, susijusių su sveikata.
Ramutis Jancevičius
Ramutis Jancevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vienas žymiausių Lietuvos prokurorų tarnybą prokuratūroje pradėjo 1982 metais, tik baigęs studijas Vilniaus universiteto Teisės fakultete. Pirmoji jo darbo vieta buvo stažuotoju Radviliškio rajono prokuratūroje.

Nuo 1983 metų jis dirbo prokuratūros tardytoju, o 1985 metais buvo paskirtas Kupiškio vyriausiuoju prokuroru. Nuo 1991 metų Ramutis Jancevičius vadovavo Ukmergės rajono prokuratūrai. 1995 m. jis tapo Vilniaus miesto vyriausiuoju prokuroru, nuo 1997 m. vadovavo Vilniaus apygardos prokuratūrai.

R.Jancevičius yra vienas pirmųjų prokurorų, 1990 metų kovo mėnesį prisiekęs ištikimai tarnauti atkurtos Lietuvos Respublikos nepriklausomai prokuratūrai. Jis principingai ir profesionaliai vykdė savo pareigas, padėdamas Lietuvoje įgyvendinti teisingumą.

Ilgamečiam prokurorui, vyriausiajam justicijos patarėjui, už nepriekaištingą tarnybą ne kartą buvo pareikštos generalinio prokuroro padėkos, skirtos vardinės dovanos. 2005 m. Ramutis Jancevičius apdovanotas Prokuroro garbės ženklo „Už nuopelnus“ II laipsnio medaliu.

Tarnybą prokuratūroje R.Jancevičius baigs šių metų rugsėjo 9-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius