Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
06 21

„Ji meluoja į akis!“: A.Valinskas pasisakė apie V.Blinkevičiūtės žaidimą

Socialdemokratų partijos pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė neišsklaidė miglos dėl grįžimo į Lietuvos politikos sceną. Ką reiškia jos pažadas dalyvauti Seimo rinkimuose ir prisiimti visą atsakomybę, neatsakant į klausimą, ar dirbs Vyriausybėje? Laidų vedėjui Arūnui Valinskui tikrasis jos planas ir motyvai abejonių nekelia.
Vilija Blinkevičiūtė ir Arūnas Valinskas
Vilija Blinkevičiūtė ir Arūnas Valinskas

V.Blinkevičiūtė partijos konferencijoje šį mėnesį paskelbė vesianti LSDP rinkimų sąrašą Seimo rinkimuose, tačiau neatsakė į žurnalistų klausimus, ar socdemų pergalės atveju imtųsi vadovauti Vyriausybei.

Partija taip pat nusprendė į sąrašą paskutiniuoju numeriu įtraukti Jonavos merą Mindaugą Sinkevičių, nuteistą „čekiukų byloj“, argumentuodama, kad nuosprendis apskųstas ir dar neįsiteisėjęs – nors V.Blinkevičiūtė anksčiau buvo žadėjusi, kad jis rinkimuose nedalyvaus.

Kas būtų socialdemokratų premjeras jų sėkmės atveju? Ką iš tiesų darys Vilija Blinkevičiūtė? Kaip vertinti sprendimą į rinkimų sąrašą įtraukti nepalankų teismo nuosprendį išgirdusį M.Sinkevičių? Šiuos klausimus 15min studijoje A.Valinskas narpliojo kartu su Žinių radijo žurnalistu Aurimu Peredniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito