Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kėdainių rajone šuns apkandžiotam mažamečiui prireiks ne vienos operacijos

Kėdainių rajone trejų metų vaiką voljere sužalojo šuo, berniukas dėl patirtų sužalojimų yra gydomas Kauno ligoninėje. Jo būklė sunki, prireiks ne vienos operacijos.
Kiemas iš kurio pabėgo šuo
Kiemas iš kurio pabėgo šuo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip trečiadienį pranešė Kauno policija, praėjusios savaitės penktadienį, apie 22 valandą, į Kauno ligoninę iš Kėdainių rajono, Valučių kaimo į Kauno ligoninę pristatytas trejų metų vaikas.

Policija teigia, jog namo kieme esančiame voljere berniuką apkandžiojo šuo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo mažamečiui. Už tai gali būti skiriama bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dviejų metų

Užpuolė savas šuo

Rinkosaikste.lt rašo, kad Valučių kaimas – nedidelis, čia visi vieni kitus puikiai pažįsta. Nelaimė įvyko kiek atokiau nuo kaimo esančiame vienkiemyje.

Čia gyvena šeima, kuri yra tvarkinga, tarnyboms problemų nekelianti. Šeimos nariai susisiekė su „Rinkos aikštės“ žurnalistu, tačiau plačiau pakomentuoti situacijos nenorėjo. Žmonės patyrė didžiulį šoką – juos įvykis labai stipriai sukrėtė. Vaiką užpuolė savas šuo.

Visgi artimiausi šeimos draugai patvirtino, kad vaiko sužalojimai yra labai rimti – perkąsta kaukolė, stipriai pažeista ausis.

Būklė sunki, bet stabili

Vaikui atlikta sudėtinga, net penkias valandas trukusi operacija. Šiuo metu jis gydomas Kauno klinikų reanimacijoje.

Jo būklė apibūdinama kaip sunki, tačiau stabili. Vaiko laukia dar ne viena operacija. Ateityje gali reikėti ir plastinės galvos operacijos.

Valučių gyventojai remia šeimą – kas geru žodžiu, kas malda, kas pinigine auka. Vaikui reikia drėgnų servetėlių, tvarsčių, 5–6 dydžio vystyklų.

„Visi kaimo gyventojai, norintys kažkuo prisidėti, padėti, paremti šeimą, gali kreiptis į Vidą Ivoškienę. Ši Valučių gyventoja organizuoja paramą“, – nurodo artimiausi šeimos draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus