Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kol vilnietis gaudė troleibuso vairuotoją sužalojusį girtuoklį, vagys apšvarino vyriškio automobilį

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes incidento, per kurį buvo sužalota troleibuso vairuotoja ir apvogtas automobilis.
Troleibusas,
Troleibusas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Incidentas šiek tiek po 15 val. įvyko Savanorių pr. ir Riovonių g. sankirtoje. Čia važiuojančiam troleibusui nukrito „ūsai“. Troleibuso vairuotoja sustabdė savo transporto priemonę ir išlipo sutvarkyti gedimo.

Vos tik moteris pradėjo tvarkyti „ūsus“, ją kliudė pro šalį važiavęs automobilis „Mazda“. Šio automobilio vairuotojas bandė sprukti, jo gaudyti puolė kiti pro šalį važiavę vairuotojai. Kai jie sučiupo troleibuso vairuotoją kliudžiusį vyrą, paaiškėjo, kad šis yra visiškai girtas.

Tuo tarpu, kol vyko gaudynės, kažkas apvogė girtuoklį besivaikiusio T.J. automobilį „Honda Civic“. Iš mašinos dingo dokumentai, pinigai, kompiuterio krepšys.

Vėliau paaiškėjo, kad kažkas tarsi ir matė į valkatą panašų vyrą, besirausiantį automobilyje „Honda Civic“. Jo ieško policija.

Policija tyrimą pradėjo ir dėl avarijos. Troleibuso vairuotoją kliudęs vyras priešinosi, todėl į policiją jis pristatytas su antrankiais.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Viską siųskite adresu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas