Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po anoniminio pranešimo Kemsų kaimo degtindarys sulaukė kriminalistų apsilankymo

Kemsų kaimo gyventojas lauko virtuvėje gamino ne tik valgį, bet ir naminę degtinę, už kurią jam gresia rimti nemalonumai pirmadienį praneša Šiaulių apskrities VPK.
Naminukės varykla
Naminukės varykla / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Liepos 31 d. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistinių tyrimų tarnybos pareigūnu nuvyko pagal gautą pranešimą dėl nelegalios veiklos.

Pas 40-metį Joniškio rajono Kemsių kaimo gyventoją atvykę kriminalistai lauko virtuvėje rado neteisėtai pasigamintą aparatą stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti bei jau pagamintus du 3 litrų stiklainius su skysčiu, turinčiu naminės degtinės kvapą, ir 5 litrų plastmasinę talpą su raugu.

Dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų ir aparatų jiems gaminti gaminimo ir laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o rasta įranga, raugas ir neteisėtai pagamintas alkoholis paimti.

Kemsių kaimo gyventojui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus