Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojas: girtas Trakų policininkas sukėlė avariją ir pabėgo iš įvykio vietos

Sekmadienio popietę Trakų rajone greičiausiai girtas vairuotojas padarė avariją ir pabėgo iš įvykio vietos. Nelaimę matę žmonės tvirtino, kad incidentą sukėlė vietinis policijos pareigūnas. Apie tai pranešė 15min.lt skaitytojas vilnietis Jonas, kuris važiavo pro šalį ir pats matė įvykį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Skaitytojo Jono nuotr.

Avarija įvyko Trakų rajono Rūdiškių kaime. Statybininkų gatve važiavęs automobilis „Opel Vectra“ rėžėsi į individualaus namo kiemą. 

Incidentą matęs Jonas pasakojo, kad smūgis buvo galingas, nes „Opel“ vairuotojas važiavo greitai. Nuo smūgio garso į Statybininkų gatvę subėgo aplinkinių namų gyventojai.

Vairuotojas išlipo iš automobilio ir svirduliuodamas pradėjo vaikščioti aplink. Jonas pasakojo, kad nuo vairuotojo smarkiai trenkė alkoholiu. 

Per avariją buvo apgadintas automobilio priekis, dešinys žibintas – visiškai sumaitotas. 

Nuo smūgio vairuotojas rėžėsi į vairą ir prasikirto nosį.

Jonas pasakojo, kad nei vairuotojas, nei nelaimę matęs žmonės nekvietė policijos pareigūnų. Vėliau iš vietos gyventojų pasakojimo vilnietis suprato, kad avariją sukėlęs vairuotojas yra Trakų rajono policijos komisariato kelių policijos pareigūnas.

Liudininkas Jonas teigė, kad prie sudaužytos tvoros šeimininko buvo priėjusi kažkokia moteris, kuri prisistatė vairuotojo žmona. Ji prašė nesikreipti į policiją ir siūlė 100 eurų žalos atlyginimo.

Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate 15min.lt sekmadienį po pietų sužinojo, kad šio įvykio nuslėpti nuo teisėsaugos nebuvo jokių prielaidų, mat apie avariją ir įtariamąjį jos kaltininką pareigūnams pranešė ne vienas liudytojas.

Apie tai, kad avarijos sukėlimu ir pasišalinimu iš jos vietos įtariamas pareigūnas, operatyviai asmeniškai informuoti tiek imuniteto tarnybos, tiek Trakų rajono komisariato vadovai.

Į Trakų rajoną sekmadienį po pietų specialiai išsiųstas Vilniaus kelių policijos ekipažas, kad objektyviai įformintų eismo įvykio Rūdiškėse duomenis ir aplinkybes.

Jei tyrimo metu bus patvirtinta, kad „Opel“ avariją sukėlė ir iš jos vietos pasišalino policininkas, jam už pareigūno vardo pažeminimą (net ir ne darbo metu) gresia atleidimas iš tarnybos. Už sukeltą eismo įvykį jo kaltininkui teks atsakyti įprasta tvarka, kaip ir kiekvienam vairuotojui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito