Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2012 05 04 /2012 05 05

Susidūrus trims automobiliams Vilniuje nukentėjo maršrutinio mikroautobuso keleiviai

Net penki žmonės buvo sužaloti penktadienį Vilniuje susidūrus trims automobiliams. Visi nukentėjusieji – maršrutinio mikroautobuso keleiviai.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Įvykio liudininko Simo V. nuotr.

Kaip pranešė Vilniaus policija, avarija apie 12.43 val. įvyko S.Batoro g., važiuojant Naujosios Vilnios link. Čia susidūrė du mikroautobusai ir lengvasis automobilis „Škoda“.

Pirminiais duomenimis, S.Batoro g. važiavusio automobilio „Škoda“ vairuotojui pasirodė, kad per gatvę pėsčiųjų perėjoje ruošiasi pereiti grupė paauglių. Automobiliui „Škoda“ sustojus, jam į galą trenkėsi krovininis mikroautobusas. Šiam į galą trenkėsi iš paskos važiavęs 74 maršruto mikroautobusas su keleiviais.

Po avarijos greitosios pagalbos medikai į ligoninę nuvežė penkis žmones. Visi jie – maršrutinio mikroautobuso keleiviai.

Vilniaus policija pradėjo avarijos tyrimą ir aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta: Šeštadienį Policijos departamentas pranešė papildomos informacijos apie įvykį, kai išvakarėse maždaug 12 val. 40 min. Vilniuje, S.Batoro g. ties S.Batoro-Pučkorių g. sankryža, maršrutinis taksi autobusas „Mercedes Benz 311“, vairuojamas K.K. (gimusio 1957 m.), atsitrenkė į priekyje sustojusį autobusą „VW LT35“, vairuojamą A.R. (gimusio 1966 m.), kuris nuo smūgio pajudėjo į priekį ir atsitrenkė prieš pėsčiųjų perėją sustojusį automobilį „Škoda Octavia“, vairuojamą R.P. (gimusio 1991 m.).

Eismo įvykio metu sužalotos autobusu „Mercedes Benz 311“ važiavusios keleivės G.V. (gimusi 1960 m.), M.Z. (gimusi 1940 m.), E.K. (gimusi 1990 m.), G.J. (gimusi 1994 m.) ir L.P. (gimusi 1938 m.), kurios dėl įvairių kūno sužalojimų gydomos ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius