-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšiuose siautėja moterų rankinių grobikai

Pareigūnai sutelkę dėmesį užkirsti kelią rankinių plėšimams Telšiuose – vienas įtariamasis suimtas.
 Birutės gatvėje specialus šaligatvis akliesiems, kur Baltąja lazdele prilietus galima atskirti važiuojamąją dalį nuo pėsčiųjų zonos.
Telšiai / „Kalvotosios Žemaitijos“ nuotr.

Dar vasario 3-iąją, apie 18.10 val., Telšiuose, Ragainės g., šalia 55 metų moters namų, pribėgęs nepažįstamas jaunuolis, iš rankų išplėšė rankinę, kurioje buvo piniginė su asmens dokumentu ir banko mokėjimo kortele bei 10 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, skėtis, kosmetikos priemonės. Nukentėjusioji patyrė 420 eurų turtinę žalą.

Namo parskubėjusi asmeninius daiktus praradusi moteris, apie įvykį pranešė artimiesiems, kurie išbėgo į lauką, tikėdamiesi rasti galimą įtariamąjį. Kol gyvenamųjų namų kvartale vyko jo paieškos, apie pagrobtą rankinę pranešta ir policijos pareigūnams. Atvykus Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų ekipažui, jiems perduotas netoli įvykio vietos aptiktas 21-erių įtartinas jaunuolis, galimai susijęs su įžūlia vagyste. Netoliese rasta ir moters rankinė bei mobiliojo telefono dėklas.

Aiškindamiesi įvykio aplinkybes, Telšių rajono kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, kitą dieną po įvykio nustatė dar vieną vagyste įtariamą asmenį – policijai gerai žinomą, ne kartą teistą 20-metį telšiškį. Sulaikytasis neneigė vogęs. Jam vasario 5-ąją paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui. 21-erių pilietis po apklausos paleistas, aiškinamasi, ar jis su plėšimu susijęs.

Ragainės gatvėje įvykdytas rankinės pagrobimas – ne pirmoji tokio pobūdžio nusikalstama veika Žemaitijos sostinėje, todėl pareigūnai deda visas pastangas siautėjančiai gaujai demaskuoti ir užkirsti kelią galimiems nusikaltimams ateityje. Turint įtarimų, jog nusikaltimuose galimai dalyvavo ir daugiau asmenų, sutelktas dėmesys jiems nustatyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius