Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas girtas gyventojas policininkui spyrė į koją, kitas smogė į galvą

Kaune ir Jonavos rajone policininkams pasipriešino du gyventojai. Vienam pareigūnui neblaivus vyras spyrė į koją, kitas gyventojas policininkui sudavė į galvą.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekmadienį apie 10.30 val. Kauno apskrities VPK gavo pranešimą, kad Kaune, S.Žukausko gatvėje, bute girtas sugyventinis triukšmauja, mėto daiktus, agresyviai elgiasi.

Policijos pareigūnams atvykus pagal iškvietimą, neblaivus V.Š. (gim. 1952 m.) išplūdo pareigūnus necenzūriniais žodžiais, nevykdė jų teisėtų reikalavimų bei koja įspyrė Kauno apskrities VPK pareigūnui į koją.

Policijos departamentas praneša, kad V.Š. uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 3,02 promilės girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Tą patį vakarą apie 21.10 val. Jonavos rajone, Šilų kaime, neblaivus D.D. (gim. 1988 m.) pasipriešino ir ranka sudavė tarnybos metu uniformuotam Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnui į galvą.

Pareigūnas į medicinos įstaigą nesikreipė. D.D. uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,69 promilės girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito