-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 28

Atskleista daugiau detalių apie teroro akto Maskvoje vykdytojų sulaikymą: Kremliaus versija kelia abejones

Iš karto po to, kai Maskvos „Crocus City Hall“ koncertų salėje buvo įvykdytas teroro išpuolis, Kremlius prakalbo, kad su tuo susijęs Kyjivas, o išpuolio vykdytojai neva bandė pabėgti į Ukrainą. Kyjivas kaltinimus neigia, o nepriklausomų žurnalistų surinkta informacija apie įtariamųjų sulaikymą meta šešėlį ant Vladimiro Putino ir jo režimo.
Teroristinis išpuolis Maskvoje
Teroristinis išpuolis Maskvoje / „Scanpix“ nuotr.

Remiantis greičio matuoklių duomenimis, įtariamųjų išpuoliu Maskvos „Crocus City Hall“ rotušėje automobilis buvo sulaikytas tą pačią dieną apie vidurnaktį.

Remiantis greičio matuoklių duomenimis, įtariamųjų išpuoliu Maskvos „Crocus City Hall“ rotušėje automobilis buvo sulaikytas tą pačią dieną apie vidurnaktį.

Nepriklausomas leidinys „Mediazona“, remdamasis greičio matuoklių duomenimis, pranešė, kad kovo 22 d. teroro akto įtariamųjų automobilis, greičiausiai, buvo sulaikytas tą pačią dieną apie vidurnaktį.

„Tai reiškia, kad teroristai buvo sulaikyti gerokai anksčiau, nei pasirodė pirmieji neoficialūs pranešimai apie jų sulaikymą. Kremlius šią informaciją patvirtino tik [kitą dieną] 11 valandą“, – rašo „Mediazona“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius