Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 24

K.Harris apklausose lenkia D.Trumpą: kokių ginklų prieš respublikoną turi viceprezidentė

Demokratai iš Joe Bideno vietą rinkimuose užėmusios viceprezidentės Kamalos Haris tikisi, kad ji panaudos tokias puolimo strategijas, kurios jai yra kur kas natūralesnės nei prezidentui J.Bidenui, įskaitant tokius klausimus kaip teisė į abortus ar teisinė valstybė, rašo amerikiečių leidinys „The New York Times“.
Donaldas Trumpas ir Kamala Harris
Donaldas Trumpas ir Kamala Harris / „Scanpix“ nuotr.

Nuo pat perrinkimo kampanijos pradžios demokratai varžybas dėl posto Ovaliajame kabinete stengėsi pateikti kaip pasirinkimą tarp dviejų radikaliai skirtingų vizijų, o ne kaip referendumą dėl J.Bideno amžiaus ir gebėjimų.

Tačiau dabar, kai jis pasitraukė, o viceprezidentė K.Harris drąsiu žingsniu eina nominacijos link, jos partija mato naujų galimybių, kaip nukreipti visuomenės dėmesį į buvusio prezidento Donaldo Trumpo pažeidžiamumą svarbiausiais rinkėjams klausimais: teisės į abortą, demokratijos principų ir ekonominio teisingumo.

Pasak straipsnio, palaikymą jai išreiškę partijos atstovai viliasi, kad buvusi prokurorė, beveik dviem dešimtmečiais jaunesnė už D.Trumpą, gali sudaryti naują aštrų kontrastą ir pasinaudoti argumentais, kurie 81 metų J.Bidenui buvo neprieinami, pradedant nuo amžiaus klausimo ir baigiant politikos bei asmenybės klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus