Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 25

Lenkijoje – neeilinė įrangos vagystė: gali sustabdyti traukinius, dairomasi į Rusijos ir Baltarusijos tarnybas

Lenkijos naujienų portalas „Wirtualna Polska“ skelbia, kad birželio vidury Varšuvoje įvykdyta neeilinė vagystė. Taksi atvažiavęs vyras iš įmonės „Pyrylandia“ niekieno netrukdomas išsinešė dvi dėžutės, kurios, kaip aiškėja, gali pridaryti milžiniškų problemų – sugebėjus jomis tinkamai pasinaudoti, įmanoma sustabdyti traukinių eismą, klausytis vidinių mašinistų ir dispečerių pokalbių ir t.t. Tyrimo ėmėsi policija ir Vidaus saugumo agentūra. Manoma, kad čia gali kyšoti Rusijos ir Baltarusijos tarnybų ausys.
Lenkijos traukiniai
Lenkijos traukiniai / kolejowyportal.pl/Paweł Telega nuotr.

Kaip rašo wp.pl, vagystė įvykdyta birželio 15 d., šeštadienį, apie 14 val. vietos laiku, kai į įmonės „Pyrylandia“ aikštelę Varšuvoje atvažiavo raudonas taksi automobilis „Toyota“. Nespėja sustoti, kai iš jo iššoka vyras juodomis kelnėmis ir džinsine striuke, po kuri šviečia raudoni marškinėliai. Tvirtu žingsniu ir nueina į tuo metu tuščią biuro pastatą.

Tokį vaizdo įrašą galite pamatyti šiame wp.pl straipsnyje.

Toliau jau seka vaizdai iš vidaus – vyriškis užeina, pasuka į kitą patalpą, iš ten išeina jau nešinas dviem dėžutėmis. Ir tik tada jį sustabdo pasirodęs prižiūrėtojas. Po trumpo pokalbio vyras su dėžutėmis išeina į lauką, susikrauna jas į taksi bagažinę ir išvažiuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus