Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nori pasiklausyti V.Putino kalbos – teks sumokėti 15 tūkst. JAV dolerių

Ankstesniais metais Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume (SPIEF) dalyvavo Emmanuelis Macronas, Xi Jinpingas, Narendra Modi, Angela Merkel ir Shinzo Abe. O šiais metais jame pranešimus skaito Rusijos prezidento Vladimiro Putino dukterys ir kitų jo bendražygių vaikai. Paties V.Putino pasiklausyti bus galima suplojus tūkstančius JAV dolerių.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sėdi sraigtasparnio simuliatoriaus kabinoje
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sėdi sraigtasparnio simuliatoriaus kabinoje / „Scanpix“/AP nuotr.

V.Putinas SPIEF vyksiančiame renginyje kalbės birželio 7 d. Agentūros „Bloomberg“ duomenimis, V.Putino kalbos bus galima pasiklausyti tik įsigijus 1,35 mln. rublių (15 200 JAV dolerių) kainuojančius bilietus.

Orientuojasi į „draugiškas“ Azijos, Artimųjų Rytų ir Afrikos šalis

Praeityje SPIEF dalyvavo Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, Kinijos vadovas Xi Jinpingas, Indijos ministras pirmininkas Narendra Modi, buvusi Vokietijos kanclerė Angela Merkel ir dabar jau nužudytas Japonijos ministras pirmininkas Shinzo Abe. Šiemet Vakarų veikėjų yra nedaug, o forumas, ieškodamas garsių svečių, orientuojasi į „draugiškas“ Azijos, Artimųjų Rytų ir Afrikos šalis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Katerina Tichonova
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Katerina Tichonova

Birželio 5-8 d. vykstančiame Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume kalbės abi Vladimiro Putino dukterys, skelbia naujienų „Bloomberg“. Agentūros duomenimis, centrui „Innopraktika“ vadovaujanti Katerina Tichonova skaito pranešimą apie karo pramonę, o endokrinologė Marija Voroncova, kaip Rusijos mokslo populiarinimo asociacijos (RASN) atstovė, parengė pranešimą apie bioekonomiką.

Be to, SPIEF kalbės kelių aukštų Rusijos pareigūnų ir V.Putino bendražygių vaikai:

  • Prezidento kanceliarijos vadovo Antono Vaino sūnus ir Jaunimo iniciatyvų centro vadovas Aleksandras Vaino dalyvaus sesijoje personalo klausimais;
  • Ksenija Šoigu, Rusijos saugumo tarybos sekretoriaus ir buvusio gynybos ministro Sergejaus Šoigu dukra, surengs sporto renginį;
  • Romanas Rotenbergas, Rusijos ledo ritulio federacijos pirmasis viceprezidentas, V.Putino draugo Boriso Rotenbergo sūnus, paskelbtas diskusijų grupės apie žiniasklaidos lygas sporte pranešėju;
  • V.Putino dukterėčia Ana Civiliova kalbės kaip fondo, įsteigto karo veteranams remti, vadovė.

Vladimiras Putinas niekada viešai nepripažino, kad 39 metų M.Voroncova ir 37 metų K.Tichonova yra jo dukterys. Abi moterys yra įtrauktos į JAV, ES ir Jungtinės Karalystės sankcijų sąrašus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus