„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Jogurtiniai blynai

Reikės: 250 g natūralaus jogurto be priedų, 3/4 puodelio miltų, 2 kiaušinių, 2 š. cukraus, 1/2 a.š. vanilinio cukraus, 1/2 a.š. sodos, žiupsnelio druskos, 2-3 š. aliejaus arba tirpinto sviesto.
Jogurtiniai blynai
Jogurtiniai blynai / „15min“ nuotr.

Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirodys burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.

Skanaus jums linki Skirmantė!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs