Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Europos čempionate puolėją traumavo apsaugos darbuotojas: „Idiotiška“

Ispanijos rinktinės futbolininkai šventė aikštėje pergalę Europos čempionato pusfinalyje, kai nutiko netikėtas dalykas – puolėjas Alvaro Morata buvo sužeistas absurdišku būdu.

Ispanijos rinktinės kapitonas Alvaro Morata paliko aikštę šlubuodamas, skausmo pervertu veidu.

Keista situacija nutiko, kai apsaugos darbuotojas bandė sulaikyti į aikštę įsiveržusį asmenį, kuris pasileido link pergalę prieš Prancūziją pusfinalyje pradėjusių švęsti ispanų.

A.Morata pasitaikė kelyje, kuomet pažeidėją gaudė keli apsaugos darbuotojai. Vienas jų slystelėjo ir netyčia užgriuvo ant Ispanijos rinktinės puolėjo.

„Tie įsiveržėliai. Visiška bjauri situacija, idiotiška. Morata nieko nedarė, o dabar matome jį šlubuojantį. Tai rizika patirti traumą – visiškai skandalinga“, – sakė TV4 apžvalgininkas Siavoush Fallahi.

A.Morata griebėsi už dešinės kojos. Keli komandos draugai, o taip pat ir futbolininką užgavęs apsaugos darbuotojas rūpinosi, ar nenutiko kažkas rimta.

S.Fallahi kritikavo čempionato rengėjus, nes turnyro Vokietijoje metu pro apsaugą į aikštę vis įbėga koks nors įsibrovėlis: „Tai sukuria prastą čempionato įvaizdį. Apgailėtina.“

Po rungtynių spaudos konferencijoje Ispanijos rinktinės treneris Luisas de la Fuente buvo paklaustas apie incidentą.

„Palauksime, kiek mačiau Alvaro buvo susirūpinęs. Kažkas nutiko jo kojai mums bešvenčiant, bet turime palaukti rytojaus ir žiūrėti, kaip bus. Tikiuosi, kad nieko rimta“, – kalbėjo treneris.

Ispanijos rinktinė finale žais sekmadienį. Varžovas paaiškės trečiadienį vakare po pusfinalio mačo tarp Anglijos ir Nyderlandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus