-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Planas išdegė: Rumunijos futbolo klubas – buvusio „Playboy“ modelio rankose

Anamaria Prodan neužtruko įgyvendindama savo siekį – praeityje „Playboy“ žurnalo fotografams pozavusi rumunė įsigijo aukščiausioje šalies lygoje žaidžiantį „FC Hermannstadt“ klubą.
Anamaria Prodan įsigijo futbolo klubą
Anamaria Prodan įsigijo futbolo klubą / „Instagram“ nuotr.

Futbolo agente dirbančios rumunės planai įsigyti futbolo klubą buvo paviešinti praėjusią savaitę, o ilgai netrukusi ji įgyvendino savo siekį ir nusipirko 10-ąją vietą Rumunijos čempionate užimančią komandą.

Tiesa, joje A.Prodan laukia nelengva užduotis – vos prieš penkerius metus įkurtą klubą ji perėmė su 700 tūkst. eurų siekiančia skola.

„Įpūsime klubui naują gyvybę ir pakelsime jo vertę“, – patvirtinusi apie sandorį, kurio vertė neskelbiama, sakė 47-erių moteris.

View this post on Instagram

Ne vedem imediat pe PROSPORT.RO

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Rumunė paskutinį kartą „Playboy“ žurnale pasirodė prieš 12 metų, o būtent tais metais ji ištekėjo už futbolininko ir trenerio Laurentiu Reghecmapfo, įkeldama koją į futbolo pasaulį.

Įpūsime klubui naują gyvybę ir pakelsime jo vertę.

Jau 2008 m. ji tapo antroje Rumunijos lygoje žaidusio „FC Buftea“ klubo prezidente, po metų užėmė tas pačias pareigas „FC Snagov“ komandoje, o vėliau dirbo dar keliose ekipose, tarp jų – ir praeityje Europos turnyruose žaidusioje Klužo „Universitatea“ klube.

Galiausiai, A.Prodan tapo futbolo agente ir atstovavo ne vienam žymiam futbolo vardui. Tarp A.Prodan klientų pateko ir vienas žymiausių Rumunijos visų laikų žaidėjų Adrianas Mutu, karjeros piko metu Milano „Inter“, Londono „Chelsea“ ir Turino „Juventus“ komandose.

View this post on Instagram

❤️????????

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

2016-aisiais agentės pastangomis buvo atliktas ir kol kas didžiausias jos karjeros perėjimas – už Bukarešto „Steaua“ žaidėją Nicolae Stanciu Briuselio „Anderlecht“ klubas sumokėjo net 10 mln. eurų. Tai iki šiol yra didžiausios vertės perėjimas tarp Rumunijos ir Belgijos klubų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius