Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiruojantis C.Ronaldo interviu – kliuvo treneriui, klubui ir W.Rooney

„Manchester United“ sužaidė paskutines rungtynes prieš pasaulio futbolo čempionatą, kuriose išplėšė dramatišką pergalę paskutinę akimirką, tačiau šis laimėjimas netrukus atsidūrė antrajame plane.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ryškiausia komandos žvaigždė 37-erių Cristiano Ronaldo, dvikovą praleidęs dėl ligos, išstojo su skandalingu interviu.

„Žmonės turėtų žinoti tiesą. Aš jaučiuosi išduotas. Jaučiu, kad nesu pageidaujamas „Manchester United“ klube ne tik šiame sezone, bet ir praėjusiame“, – kalbėdamas su Piersu Morganu „TalkTV“ laidoje rėžė C.Ronaldo.

„Ne tik treneris (Erikas ten Hagas), bet ir kiti 2-3 žmonės bandė išprašyti mane iš komandos. Mane išdavė“, – tęsė portugalas.

„Nejaučiu pagarbos E.ten Hagui, nes jis neparodė pagarbos man. Jeigu negerbi manęs, tada aš negerbsiu tavęs“, – tulžį liejo C.Ronaldo.

„Manau, sirgaliai nusipelno žinoti tiesą. Šiam klubui aš noriu visko, ko geriausio. Dėl to ir sugrįžau į „Manchester United“, tačiau nuo tada, kai seras Alexas Fergusonas paliko komandą, įvyko nulis progreso. Nieko.

Aš myliu „Manchester United“, myliu sirgalius – jie visada mano pusėje, tačiau jeigu jie nori tai daryti kitaip, jie turi pakeisti labai, labai daug dalykų“, – teigė puolėjas, šiemet įmušęs 1 įvartį per 10 „Premier“ lygos rungtynių.

Nuo C.Ronaldo liežuvio kliuvo ir buvusiam komandos draugui, karjerą baigusiam Wayne‘ui Rooney, kuris negaili viešos kritikos portugalui dėl jo elgesio.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Wayne'as Rooney ir Cristiano Ronaldo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Wayne'as Rooney ir Cristiano Ronaldo

„Nežinau, kodėl jis taip smarkiai mane kritikuoja... Turbūt dėl to, kad jis jau baigė savo karjerą, o aš vis dar žaidžiu aukščiausiame lygyje. Nenorėčiau pridėti, kad aš ir atrodau geriau. Kas yra tiesa“, – toliau skandalingais pareiškimais drabstėsi C.Ronaldo.

Tai ne pirmas skandalas šiame sezone, kurį sukelia penkis „Aukso kamuolius“ per karjerą laimėjęs futbolininkas.

Praėjusį mėnesį jis atsisakė žengti į aikštę po keitimo rungtynėse su Londono „Tottenham“, demonstratyviai anksčiau laiko paliko stadioną ir dėl to buvo nušalintas nuo komandos treniruočių kitam susitikimui su Londono „Chelsea“.

Tiesa, tuomet C.Ronaldo viešai atsiprašė, teigė, kad pasikarščiavo ir žadėjo, kad kartu su komandos „netrukus vėl bus vieningi“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas ir Cristiano Ronaldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas ir Cristiano Ronaldo

Kitą savaitę kartu su Portugalijos rinktine C.Ronaldo dalyvaus pasaulio futbolo čempionate. Neabejojama, kad po tokių pareiškimų futbolininko karjera „Manchester United“ klube gali būti baigta – jis greičiausiai išvyks sausį atsidarius žiemos perėjimų langui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius