Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stoti prie „Sūduvos“ vairo kviečiamas garsųjį „Arsenal“ nuskriaudęs jaunas baltarusis

Trejus metus iš eilės A lygos čempione tapusi Marijampolės „Sūduva“ aktyviai dairosi naujojo trenerio. Į istorines aukštumas Suvalkijos komandą atvedęs kazachas Vladimiras Čeburinas nusprendė atsisveikinti, bet panašu, kad A lygos čempionų vadovų akys ir toliau krypsta į Rytus.
Aliaksejus Baga
Aliaksejus Baga / „Scanpix“ nuotr.

Baltarusijos žiniasklaida skelbia, jog realiausiu pretendentu perimti „Sūduvos“ vairą dabar yra laikomas buvęs Barysavo BATE strategas Aliaksejus Baga.

Iš Barysavo kilęs 38-erių metų specialistas BATE vairą laikė nuo praėjusių metų, o prieš tai devynerius metus dirbo šio klubo vyriausiojo trenerio asistentu.

Gynėjo pozicijoje žaidęs A.Baga 2000-2004 metais yra atstovavęs Baltarusijos jaunimo rinktinei, žaidė BATE, Daugpilio „Daugava“ bei Bresto „Dinamo“ klubuose.

Praėjusį vasarį strategas išgarsėjo, kai jo vadovaujamas BATE UEFA Europos lygos šešioliktfinalio pirmose rungtynėse 1:0 įveikė garsiojo Londono „Arsenal“ futbolininkus.

Po šios dvikovos strategas skambiai pareiškė, jog iškovota pergalė jam sukėlė malonesnius jausmus net už seksą.

Baltarusio pavardė šiomis savaitėmis buvo siejama ir su Balstogės „Jagiellonia“ klubu, o pats treneris savo šalies žiniasklaidai prasitarė, jog turi tris pasiūlymus, iš kurių vienas – iš Baltijos šalies.

Priminsime, jog šį sezoną po 13 metų BATE dominavimo Baltarusijos čempionu tapo Bresto „Dinamo“ klubas, o Barysavo ekipa iškovojo sidabrą, čempionams nusileidusi penkiais taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius