Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti
2016 02 17

Po susidūrimo su „Opel“ Lietuvos dviračių čempionė Daiva Tušlaitė atsidūrė ligoninėje

Lietuvos plento dviračių grupinių lenktynių čempionei Daivai Tušlaitei teks atidėti sezono pradžią. 29 metų dviratininkė antradienį per treniruotę Italijoje susidūrė su lengvuoju automobiliu „Opel“. Per incidentą Italijos komandos „Inpa-Bianchi“ narei lūžo dešinė ranka.
Daiva Tušlaitė
Daiva Tušlaitė / „Facebook“ nuotr.
Temos: 1 Daiva Tušlaitė

„Susidūriau su staiga iš siauros gatvelės išsukusiu automobiliu. Mano greitis buvo nemažas. Viskas dar gana gerai baigėsi. Atsipirkau tik rankos lūžiu, – pasakojo D.Tušlaitė. – Vakar atstatė kaulus ir sugipsavo. Artimiausiu metu laukia operacija, kurios metu rankos kaulai bus sutvirtinti specialiomis plokštelėmis. Manau, kad po 10-12 dienų jau galėsiu pradėti treniruotis, o kovo 20 dieną tikiuosi startuoti lenktynėse Italijoje „Trofeo Alfredo Binda – Comune di Cittiglio“.

Praėjusį šeštadienį buvo surengtas „Inpa-Bianchi“ komandos pristatymas. Šį sezoną ekipai atstovaus šešių šalių – JAV, Lietuvos, Rumunijos, Švedijos, Ukrainos ir Italijos dviratininkės.

Pernai Ignalinoje šalies čempionės titulą pirmą kartą iškovojusi D.Tušlaitė praėjusį sezoną dvylika kartų finišavo pirmajame dešimtuke, o tarp trijų geriausiųjų pateko penkis kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams