Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Roland Garros“ šeimininkai jau pirmąją dieną prarado geriausią savo tenisininką

„Roland Garros“ turnyro starte nusivylimą patyrė Prancūzijos teniso gerbėjai, kuriems jau pirmajame vyrų vienetų varžybų rate reikėjo atsisveikinti su aukščiausiai reitinguotu savo tenisininku.
Ugo Humbertas
Ugo Humbertas / „Scanpix“ nuotr.

„French Open“ turnyras sekmadienį vos prasidėjęs pasibaigė pirmai Prancūzijos bei 16-tai pasaulio raketei Ugo Humbertui (ATP-16). Pastarasis keturių setų mūšyje 4:6, 6:2, 4:6, 3:6 neprilygo Italijos tenisininkui Lorenzo Sonego (ATP-49).

Nepaisant itin aukšto ATP reitingo, U.Humbertas teniso pasaulyje yra daugiau žinomas kaip greitesnių dangų specialistas, o tai geriausiai iliustruoja ir tenisininko pasirodymai Paryžiuje.

Per visą savo karjerą prancūzas šiame turnyre laimėjo tik 1 susitikimą iš 8. Beje, 2021 metais pirmajame etape jį eliminavo ne kas kitas, o Ričardas Berankis.

Savo ruožtu L.Sonego būtent ant lėtesnės grunto dangos jaučiausi komfortabiliausiai – „Roland Garros“ turnyre jis du kartus (2020 ir 2023 m.) pasiekė aštuntfinalį, sykį (2022 m.) nužygiavo iki trečiojo etapo.

Italijos tenisininkas šiemet U.Humbertui pralaimėjo Monte Karle, bet dabar pasiekė saldų revanšą ir rezultatą tarpusavio akistatose išlygino (3:3).

Antrajame varžybų rate L.Sonego lauks kinas Zhizhenas Zhangas (ATP-44).

VIDEO: TERRIFIC BATTLE ? | Ugo Humbert vs Lorenzo Sonego | Round 1 | French Open 2024 Highlights ??

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito