Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Buvusių draugų karas tęsiasi: Danielius Bunkus teigia, kad Laurynas Suodaitis jį įskundė policijai

Socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel jau kurį laiką džiaugiasi nauju mylimuoju – Laurynu Suodaičiu. Nepaisant to, jųdviejų santykiai su buvusiu Viktorijos sužadėtiniu Danieliumi Bunkumi toliau išlieka įtempti ir kartais primena tikrą telenovelę. Kaip ir dabar, kai D.Bunkus teigia, kad L.Suodaitis parašė pareiškimą policijai dėl jo grasinimo susidoroti.
Danielius Bunkus, Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis
Danielius Bunkus, Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis / 15min ir renginio organizatorių nuotr.

Šia istorija D.Bunkus penktadienį pasidalijo su savo instagramo paskyros sekėjais, teigė tądien sulaukęs skambučio iš policijos.

„Šiandien ryte skamba telefonas. Sako: „Laba diena, jus trukdo Kaišiadorių policijos tyrėja“. Prisistatė, sakau, kas nutiko, įdomu, klausau jūsų? Sako, Laurynas Suodaitis parašė pareiškimą, kad jūs vasarą grasinote su juo susidoroti. Sakau, rimtai, na, ir kaip tai atrodė? Sako, jūs parašėte, kad jam p***a“, – kalbėjo Danielius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Danielius Bunkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Danielius Bunkus

D.Bunkus neneigė pokalbio su L.Suodaičiu metu vartojęs tokį žodį. Tačiau stebėjosi, kad jį Laurynas palaikė grasinimu – esą viskas buvo kitaip.

„Sakau, gal aš vasarą taip ir rašiau, velnias žino. Bet matot, manau, kad tuo momentu turėjau omeny anatominę mūsų vienos bendros pažįstamos kūno dalį, kas realiai ir atitinka esamą situaciją bei faktines aplinkybes. Tai, sakau, matyt, taip ir parašiau, kad tau – p***a“, – pasakojo D.Bunkus.

Vyras pridūrė, kad išgirdusi tokį paaiškinimą tyrėja ėmė juoktis, tačiau paaiškino Danieliui, kad vis tiek teks važiuoti į policiją.

„Tyrėja žvengia, sako, aš viską suprantu, bet jūs turit atvažiuoti, parašyti pasiaiškinimą, ką turėjote omenyje, nes kitaip negaliu uždaryti bylos. Tai šausim į Kaišiadoris, užgaišim tris valandas, parašysim pasiaiškinimą, uždarysim bylą. Turim ką veikti Lietuvoj, fainai. Klounai“, – sekėjams pasakojo verslininkas.

Netrukus Danielius kreipėsi ir į patį Lauryną – paragino nusiraminti ir ramiai miegoti.

Razauskai Photography nuotr./Viktorija Siegel, Danielius Bunkus, Laurynas Suodaitis, geriausia Viktorijos draugė Monika
Razauskai Photography nuotr./Viktorija Siegel, Danielius Bunkus, Laurynas Suodaitis, geriausia Viktorijos draugė Monika

15min penktadienio popietę bandė susisiekti su D.Bunkumi, tačiau jo telefonas buvo išjungtas.

Šioje istorijoje minimam Laurynui Suodaičiui prisiskambinti pavyko. Tačiau paklaustas, ar iš tiesų parašė pareiškimą, o jei taip, kokius tikslius grasinimus turėdamas omenyje, nuo bet kokių komentarų jis susilaikė.

„Nieko bendro su Danieliu Bunkumi turėti nenoriu“, – 15min pabrėžė L.Suodaitis.

Net ir patikslinus, kad D.Bunkus viešoje erdvėje pats iškėlė šią istoriją, tačiau pateiktais kaltinimais stebisi, išsakyti savo argumentų Laurynas nepanoro: „Danielius gali daug ką daryti, jis suaugęs žmogus, jo reikalas, o aš ryšių nepalaikau ir nieko nekomentuosiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius