Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daikčiukuose“ Vasha parodė Karolinos Meschino jai rašytą laišką ir pripažino ieškanti naujos meilės

Paslaptingas Karolinos Meschino laiškas, auksiniai prosenelę primenantys auskarai ir gyvenimą pakeitusi dukra Adrija – tai keletas istorijų, kurias Gabrielė Rutkauskienė-Vasha papasakojo 15min videoprojekte „Daikčiukai“. Laidoje dainininkė buvo kaip niekad atvira ir atskleidė ne tik negirdėtų faktų apie save, bet ir atvėrė savo širdį.

Brangiausio savo „daikčiuko“ Gabrielė Rutkauskienė-Vasha į 15min studiją atsivežti negalėjo – trejų metų dukra Adrija tuo metu sirguliavo. „Tai pats mieliausias dalykas įvykęs mano gyvenime“, – taip apie dukrą, kuriai šiuo metu ir skiria daugiausia savo laiko ir dėmesio, kalbėjo G.Rutkauskienė-Vasha.

Dainininkė atvira – dukra jos gyvenimą apvertė 180 laipsnių kampu. Žinia apie nėštumą privertė permąstyti daugybę dalykų gyvenime.

Taip ir būčiau likusi palaida bala, vaikas į mano gyvenimą įnešė labai daug brandos

„Jei būčiau susilaukusi pirmo vaiko būdama trisdešimties, nežinau, ar tai būtų buvę gerai. Taip ir būčiau likusi palaida bala, vaikas į mano gyvenimą įnešė labai daug brandos“, – videoprojekte „Daikčiukai“ kalbėjo Vasha.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Adrija pakeitė ne tik jos, bet ir mamos Viktorijos Mauručaitės gyvenimą. Ji apie dukros nėštumą sužinojo atsitiktinai, tarsi nujausdama.

Susirašinėjome su mama ir ji manęs pradėjo klausinėti, ką daryti su sesers Angelos vežimu. Parduoti, ar jį palikti tau? Aš nežinojau, ką atsakyti, nes prieš dvi dienas supratau, kad laukiuosi.

„Ji manęs toliau kamantinėjo: tai kam tau jo reikia? Galiausiai pati sms žinute jai parašiau, kad laukiuosi, bet ji negalėjo patikėti tol, kol sulaukė gydytojo rašto“, – „Daikčiukuose“ prisiminė G.Rutkauskienė-Vasha.

Asmeninio albumo nuotr. /Gabrielė Rutkauskienė su dukra Adrija
Asmeninio albumo nuotr. /Gabrielė Rutkauskienė su dukra Adrija

Neabejoju, kad ateis ta diena, kai aš būsiu nebe viena ir man bus lengviau

Gabrielė neslepia, kad būti mama – sunkus darbas. Ji sako, kad kartais tiesiog norisi pabėgti nuo visko ir vėl pasijausti vaiku, tačiau tada prisimena atsakomybę už dukrą ir visos dvejonės išsisklaido. Dainininkė tikisi, kad jau netrukus ateis ta diena, kai ji nebebus vieniša.

„Esu vieniša mama ir man tikrai sudėtinga auginti vaiką, kai šalia nėra tėčio, kuris galėtų padėti, bet visada yra mama ir močiutė, kurios visomis keturiomis už mane. Neabejoju, kad ateis ta diena, kai aš būsiu nebe viena ir man bus lengviau“, – viltingai kalbėjo atlikėja.

Daugiau G.Rutkauskienės-Vashos daiktų ir jų istorijų – ketvirtojoje „Daikčiukų“ laidoje:

VIDEO: „Daikčiukai“: Gabrielė Rutkauskienė-Vasha parodė Karolinos Meschino vaikystėje jai rašytą laišką

Prosenelę primena jos mylimiausi auskarai

Į 15min studiją Gabrielė atsinešė ir prosenelės palikimą – auksinius auskarus. Šiais metais pasaulį palikusi prosenelė dainininkei buvo vienas svarbiausių žmonių gyvenime.

„Kai ji ruošėsi iškeliauti, savo širdžiai mieliausius ir brangiausius daiktus išdalijo šeimai. Šie auskarai atiteko man. Kiek pamenu savo prosenelę, ji juos visada nešiodavo“, – rodydama auskarus laidoje „Daikčiukai“ kalbėjo G.Rutkauskienė-Vasha.

Dainininkė tikino esanti labai prieraiši prie papuošalų, jai svarbu, kad kiekvienas daiktas turėtų kažkokią istoriją ir reikšmę.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

„Šių auskarų nenešioju kiekvieną dieną, mėgstu į juos tiesiog pasižiūrėti ir prisiminti savo prosenelę. Juos įsisegu tik ypatingomis progomis, tokiomis kaip Kalėdos, tuomet jaučiu, kad ji šalia mūsų“, – atviravo Gabrielė.

Vaikystėje su Karolina Meschino buvo geriausios draugės

Besiruošdama laidai, Gabrielė vienoje dėžėje rado ir išsaugotą Karolinos Meschino jai rašytą laišką. Vaikystėje juodvi buvo artimos draugės.

„Šį laišką gavau gimtadienio proga. Jame daug palinkėjimų, prisiminimų ir mūsų bendrų akimirkų kartu. Karolina, turbūt ir tu nustebsi pamačiusi šį laišką“, – laidoje „Daikčiukai“ pasakojo Vasha.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Karolina, turbūt ir tu nustebsi pamačiusi šį laišką

Tiesa, dabar jos bendrauja rečiau, tačiau, Gabrielė sako, kad susitikti visada smagu.

Toje dėžėje G.Rutkauskienė-Vasha atrado ir albumą su savo vaikystės ir kūdikystės nuotraukomis. Jose – akimirkos su tėvais, seneliais, prosenele.

„Mama, aš niekada nesuprasiu, kodėl ant mano vežimo tu man užkrovei šitą gyvatę! Aš dar ir dabar atsimenu, kaip tada nejaukiai jaučiausi“, – nuotrauką, greičiausiai darytą Palangoje, komentavo Gabrielė.

Popierinių nuotraukų atlikėjos namuose netrūksta ne tik iš vaikystės, ji pasakoja, kad kas kartą stengiasi atsispausdinti naujų nuotraukų.

„Dabar toks laikas, kai visos mūsų nuotraukos ir gyvenimo akimirkos pasilieka socialiniuose tinkluose. Man patinka tikros nuotraukos ir aš visuomet stengiuosi jų atsispausdinti ir pasikabinti kur nors namuose, jos sugrąžina prisiminimus“, – kalbėjo G.Rutkauskienė-Vasha.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius