-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dėl kritikos sulaukusių M.A.M.A apdovanojimų policija pradėjo aplinkybių tikslinimą

Kauno „Žalgirio“ arenoje po ilgo laiko vėl vyko šventė – šeštadienio vakarą čia praūžė 10-ieji, jubiliejiniai, M.A.M.A apdovanojimai. Tačiau jie sulaukė ir daug neigiamų reakcijų, stebėtasi, kodėl toks renginys karantino metu apskritai gali vykti, kodėl atlikėjai ne visada laikosi saugumo taisyklių. Dėl apdovanojimų ne vienas žmogus kreipėsi ir į policiją, kuri savo ruožtu pranešė apie tolimesnius veiksmus.
M.A.M.A 2020 muzikos apdovanojimų ceremonija
M.A.M.A 2020 muzikos apdovanojimų ceremonija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sekmadienį „Lietuvos policijos“ feisbuko paskyroje paskelbta, kad dėl renginio pradėtas aplinkybių tikslinimas.

„Dėl vakar Kaune, „Žalgirio“ arenoje, vykusio M.A.M.A apdovanojimų renginio, Kauno policija pradėjo aplinkybių tikslinimą, visa surinkta medžiaga bus įvertinta ir priimti sprendimai.

Ačiū visiems už pilietiškumą“, – pranešė policija.

Dėl vakar Kaune, Žalgirio arenoje vykusio MAMA apdovanojimų renginio, Kauno policija pradėjo aplinkybių tikslinimą, visa surinkta medžiaga bus įvertinta ir priimti sprendimai. Ačiū visiems už pilietiškumą.

Posted by Lietuvos policija on 2021 m. kovo 28 d., sekmadienis

M.A.M.A apdovanojimai viešoje erdvėje kritikos sulaukė dėl to, kad vyksta tokiu metu, kai kiti žmonės negali nuvykti į kitą savivaldybę, aplankyti artimųjų, linksmintis.

Ne vienas dėmesį atkreipė į tai, kad svečiai būdami ant scenos nedėvėjo kaukių, nesilaikė saugių atstumų.

Tiesa, kaip skelbė organizatoriai, visi svečiai prieš renginį privalėjo pasidaryti koronaviruso testą ir tik gavę neigiamą jo atsakymą buvo įleidžiami į areną. Be to, tuo metu, kai nestovėjo ant scenos ir nepozavo ant raudonojo kilimo, jie privalėjo dėvėti kaukes.

Dėl pandemijos šiemet buvo ir gerokai sumažintas svečių skaičius – ceremonijoje dalyvavo tik organizatoriai, nominantai, jų artimieji, nominacijų teikėjai ir žiniasklaida. anksčiau buvo kviečiami ir kiti pramogų pasaulio atstovai, taip pat verslininkai, sportininkai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nugriaudėjo jubiliejiniai ir pandeminiai M.A.M.A 2020 apdovanojimai: juose – užtikrintas „The Roop“ triumfas

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A apdovanojimą atsiėmęs Vidas Bareikis eterio laiką skyrė ir LGBT

TAIP PAT SKAITYKITE: Apdovanojimuose – įspūdinga pora: V.Bareikio atvykusi palaikyti I.Stonkuvienė pasipuošė vestuviniu apdaru

TAIP PAT SKAITYKITE: Į M.A.M.A apdovanojimus R.Daškevičius atvyko su mergina: vienas kitam dovanojo aistringus bučinius

TAIP PAT SKAITYKITE: Raudonuoju kilimu žengusios „69 danguje“ – apie neįprastą jausmą ir į Tenerifę išvykusią I.Martinkėnaitę

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A viešnias puošęs J.Statkevičius pats strategavo: „Žinojau, kad kiti rengsis juodai, tad apsirengiau baltai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius