Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 21

Koncertuodama Varšuvoje Pink priminė, kad yra kilusi iš Lietuvos: gavo dovanų iš tautiečių

Šeštadienį koncertuodama Lenkijos sostinėje Varšuvoje dainininkė Pink nepamiršo ir Lietuvos. Tūkstantinei nacionalinio stadiono miniai ji priminė, kad yra kilusi iš Lietuvos.
Pink Lenkijos sostinėje Varšuvoje
Pink Lenkijos sostinėje Varšuvoje / Asmeninio albumo nuotr.

Savaitgalį Varšuvos nacionaliniame stadione amerikiečių atlikėja Pink surengė vienintelį koncertą regione – į jį sugužėjo ne tik lenkai, bet ir aplinkinių šalių gyventojai, tarp jų ir lietuviai. Viso koncerto klausėsi daugiau kaip 50 tūkst. žmonių.

Šeštadienio vakarą koncerto akimirkomis dalijosi ir žinomi lietuviai: dainininkas Justinas Lapatinskas, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha. Šis koncertas stadione buvusiems lietuviams turėjo būti kaip niekad įsimintinas – dainininkė Pink koncerto metu prakalbo apie savo lietuviškas šaknis.

„Papasakosiu jums labai keistą nutikimą. Lankiausi vienoje radijo stotyje ir man pasakė, kad turiu lietuviškų šaknų. Labai nustebau, šiek tiek pasimečiau, paklausiau to savo senelio. Jis tai patvirtino“, – koncerto metu kalbėjo atlikėja.

VIDEO: P!nk reminds to audience about her Lithuanian heritage

Šį jos prisipažinimą išprovokavo lietuvių gerbėjų jai ant scenos mesta kepuraitė su užrašu „Lietuva“. Kaip pasakoja koncerte buvęs Renatas Liberis, tokį pasisakymą koncerto publika sutiko itin garsiomis ovacijomis.

Renatas pasakojo, kad stadione lietuvių buvo išties nemažai. Aplinkui buvo girdėti daug lietuviškai kalbančių žmonių. Į koncertą, pasak jo, bilietai buvo išgraibstyti labai greitai.

O renginio būta iš ties įspūdingo. Renatui tai buvo pirmas Pink koncertas, šia atlikėja vaikinas žavisi dar nuo penkiolikos.

„Pink sugebėjo 52 tūkstančius žmonių pakelti iš savo vietų, visi šokinėjo ir klykti jau nuo pirmų dainų akordų. Koncerto metu netruko ir akrobatinių triukų – su lynu prisirišusi atlikėja skraidė po visą stadioną“, – įspūdžius pasakojo Renatas.

15min primena, kad dainininkės motina Judy Moore yra kilusi iš žydų šeimos, į JAV emigravusios iš Lietuvos. Dainininkės tėvas Jamesas Moore'as turi vokiečių ir airių kraujo. „Esu airių, vokiečių ir lietuvių kilmės žydė“, – kiek anksčiau interviu yra sakiusi Pink.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius