-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 12

Pamatykite – nuogas Mantas ir ugninė Monika pristato muzikos klipą „Žemė plokščia“

Lietuvos muzikos padangėje – naujos žvaigždės. „Capital M“ pasivadinęs Manto Stonkaus ir Monikos Pundziūtės-Monique duetas šturmuoja populiarumo aukštumas – penktadienį „Zip Fm“ studijoje vykusioje spaudos konferencijoje jie klausytojams pristatė naują dainą „Žemė plokščia“ ir jos vaizdo klipą, kuriame įdomybių tikrai netrūksta.
Monika Pundziūtė-Monique ir Mantas Stonkus
Monika Pundziūtė-Monique ir Mantas Stonkus / Ievos Jūros Jūraitės nuotr. ir videokadras

Tiesa, komikas ir dainininkė jėgas kol kas apjungė tik kino ekrane – vasario pradžioje kino teatruose pasirodysiančiame filme „AŠ Žvaigždė.“

Žiūrovai M.Stonkų ir M.Pundziūtę išvys kaip grupės „Capital M“ narius. Likus trims savaitėms iki filmo premjeros duetas kvietė susipažinti Lietuvos publikai pristatydamas savo hitą „Žemė plokščia“.

Penktadienį spaudos konferenciją vedė Simona Albanavičiūtė ir Orijus Gasanovas, kurie taip pat suvaidino šiame filme. Klipo pristatyme dalyvavo ir šio klipo režisierius Dominykas Bliznikas bei filmo prodiuserė Ieva Černiauskaitė.

„Aš manau, kad tokio klipo tikrai nėra buvę. Manau, kad su juo laisvai galėtumėme pretenduoti į MTV statulėlę. Nematau ko kuklintis, nes klipas yra išskirtinis. Aišku, jis yra darytas filmui, bet jis puikiai prasisuks visose platformose, kaip normalus vaizdo klipas“, – pasakojo M.Stonkus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Stonkus, Monika Pundziūtė, Dominykas Bliznikas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Stonkus, Monika Pundziūtė, Dominykas Bliznikas
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Manto Stonkaus ir Monikos Pundziūtės vaizdo klipas „Žemė plokščia“
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Manto Stonkaus ir Monikos Pundziūtės vaizdo klipas „Žemė plokščia“

O kaip su Manto vokaliniais gebėjimais? M.Pundziūtė-Monique juokėsi, kad studijoje teko praleisti nemažai laiko, tačiau rezultatas – puikus.

„Aš su juo labai daug dirbau, tačiau manau, kad ką galėjo, tą ir padarė“, – sakė M.Pundziūtė-Monique. Vis tik Mantas savo gebėjimus dainuoti vertina puikiai: „Manau, kad dainuoju geriau už kai kurias Lietuvos žvaigždes.“

M.Pundziūtė-Monique 15min sakė, kad visuomet norėjo būt aktore, kuri dainuoja arba dainininke, kuri vaidina.

„Ir tai pagaliau išsipildė. Galvojau, kad tai yra lengva, tačiau iš pirmo karto nepavyko. Kai kuriems atrodo, kad aktorių dalia yra lengva, jiems viskas paprastai pavyksta, tačiau tai yra netiesa ir tą patyriau savo kailiu“, – sakė M.Pundziūtė-Monique.

Žiūrėkite ir vertinkite:

VIDEO: Nuogas Mantas ir ugninė Monika pristato klipą „Žemė plokščia“

Muzikos klipe yra intriguojanti scena, kurioje Mantas nuogut nuogutėlis sėdi ant žirgo. Aktorius šią sceną vertina kaip labai įdomią patirtį. Be to, filmuojant šią sceną kai kuriems žmonėms, taip pat ir M.Pundziūtei-Monique, liepė palikti studiją – juk filmavosi net be kelnaičių.

„Buvo keistas jausmas trintis žirgeliui į nugarą. Jam irgi buvo keista, krupčiojo. Tačiau mes smagiai praleidome laiką – jeigu atkreipsite dėmesį, mes esame soliariume, kuriame kartu deginomės“, – atskleidė M.Stonkus.

Filmas „AŠ žvaigždė“, pasak Monikos, yra apie patį garsiausią Lietuvoje duetą, žvaigždžių ligą ir negandas, kurios užklumpa, kai patiki, kad esi visagalis. Ar realiame gyvenime jiems yra tekę susirgti žvaigždžių liga?

„Man nėra tekę“, – sakė M.Pundziūtė-Monique. Mantas juokavo: „O man yra tekę...“

Duetas gerbėjus pakerėti nusprendė tikru vaizdų cunamiu. Milžiniškas LED ekranas, kabantis tiesiog ore, neoninėje aplinkoje ant balto arklio sėdintis nuogas Mantas, „ugniniais antakiais“ pasipuošusi Monika ir paslaptinga jų virtualios realybės patirtis kadilako bagažinėje.

Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Mantas Stonkus
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Mantas Stonkus

Filmo prodiuserė I.Černiauskaitė neatskleidė sumos, kiek kainavo šis klipas, tačiau pripažino, kad tai atėmė daugybę jėgų.

„17 valandų – tiek su 40-ies žmonių kūrybine komanda filmavome klipą. Pinigai pinigais, bet jėgų pakainavo. Visi tai darė noriai, nes matė rezultatą ir dėl to atsirado papildomos motyvacijos, netgi jaučiant didelį nuovargį“, – sakė I.Černiauskaitė.

Nors tai – tik pirmasis „Capital M“ kūrinys, kurį išgirs klausytojai, duetas net neabejoja, jog dar iki filmo premjeros jų grupė sulauks gerbėjų.

„Man atrodo, daina tikrai kabinanti. Aš ją kasdien dainuoju duše. Na bent jau priedainį“, – juokėsi M.Stonkus.

Filme komiko vaidinamas atlikėjas siekia, jo manymu, pelnytai jam priklausančios šlovės. Juk, kaip ir pats skelbia dainoje, jis – žvaigždė, be kurios Žemėje būtų gerokai šalčiau ir nemaloniau. Visas Manto spalvingas charakteris filme „AŠ Žvaigždė.“ atsiskleis jau vasario 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius