Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle į teismą padavė jos pačios sesuo: nori prisiteisti 75 tūkst. dolerių

Princo Harry žmona Meghan Markle (40) net ir pabėgusi nuo karališkosios šeimos į Kaliforniją, neišvengia nemalonumų. Šįkart Sasekso hercogienę į teismą padavė jos pačios sesuo Samantha Markle (57), kaltindama ją šmeižtu ir melagingomis istorijomis apie skurdžią vaikystę.
Samantha Markle, „Meghan Markle
Samantha Markle, „Meghan Markle / „Instagram“, „Scanpix“ nuotr.

Meghan Markle sesuo Samantha padavė ją į teismą, siekdama prisiteisti 75 000 dolerių dėl melagingai pateiktos istorijos pokalbyje su Oprah Winfrey, kuriame Meghan tikino kilusi iš skurdžios šeimos.

Samantha teismo ieškinyje teigė, kad tai negali būti tiesa, kadangi jųdviejų tėvas Thomas Markle finansavo „elitinį“ Meghan išsilavinimą bei kitais jos išlaidas.

Teismo dokumente tvirtinama, kad Sasekso hercogienė siekia sugriauti Samanthos ir jos tėvo reputaciją.

Samantha tvirtino, kad Meghan melavo, kai teigė, kad augo skurde ir nuo 13 metų turėjo dirbti mažai apmokamus darbus, kad „sudurtų galą su galu“. Taip pat pridūrė, kad Meghan niekada nedirbo, kad susimokėtų už savo mokslus koledže.

Galiausiai, knygą „Laisvės paieškos. Harry ir Meghan: šiuolaikinės karališkosios poros istorija“, kurioje Meghan ir Harry paneigė įvairiausius gandus ir papasakojo savo versijas apie gyvenimą karališkoje šeimoje, Samantha pavadino sesers „pasakų gyvenimo istorija“.

Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Sasekso hercogų advokatas atmetė pateiktą Meghan Markle sesers Samanthos Markle ieškinį, tvirtindamas, kad jis yra „nepagrįstas“.

Ne paslaptis, kad Meghan Markle santykiai su jos tėvu ir seserimi jau ilgą laiką lydimi skandalų.

Vida Press nuotr./Samantha Markle
Vida Press nuotr./Samantha Markle

Labiausiai Princo Harry žmoną įskaudino tai, kad jos tėvas surežisavo fotosesiją paparacui, ir ilgus metus bendravo su bulvarine žiniasklaida, skleidė gandus.

Praėjusiais metais atvirame interviu Meghan Markle JAV televizijos žvaigždei Oprah Winfrey pasakojo, jog nors ir myli savo tėvą, jai nėra suprantamas jo bendradarbiavimas su bulvarine spauda.

„Aš žiūriu į Archie ir galvoju, kad nuoširdžiai negalėčiau įsivaizduoti savęs specialiai žeidžiančios savo vaiką. Negaliu to įsivaizduoti. Todėl man sunku su tuo susitaikyti“, – kalbėjo Meghan.

Tuo tarpu pats Th.Markle į tokias dukros kalbas nekreipė dėmesio ir praėjus keliems mėnesiams po interviu „Fox news“ paskelbė, kad savo dukrą taip pat žada paduoti į teismą. Vyras patikino, kad taip sieks teisės matytis su savo anūkais Archie Harrisonu ir Lilibet Diana.

„Aš kreipsiuosi į Kalifornijos teismus, nes noriu matytis su savo anūkais. Tai įvyks labai netolimoje ateityje“, – tuo metu teigė Thomas Markle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius