-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 10 santuokos metų Luisas Suarezas su žmona atnaujino įžadus: tarp šventės svečių – Lionelis Messi

Gruodžio 26-ąją garsus futbolininkas Luisas Suarezas (32 m.) ir jo žmona Sofia Balbi (30 m.) tikriausiai prisimins visą gyvenimą. Minėdami vedybinio gyvenimo dešimtmetį mylimieji ne tik iškėlė prabangią šventę, bet ir atnaujino savo santuokos įžadus, o šio įvykio liudininkais tapo ir futbolo žvaigždės.
Luisas Suarezas ir Sofia Balbi, Lionelis Messi su žmona Antonella Roccuzzo ir sūnumi Thiago
Luisas Suarezas ir Sofia Balbi, Lionelis Messi su žmona Antonella Roccuzzo ir sūnumi Thiago / „Scanpix“ nuotr.

Luisas ir Sofia pirmą kartą susituokė 2009-aisiais. Norėdami atšvęsti savo santuokos dešimties metų sukaktį, šia proga jiedu nusprendė atnaujinti savo santuokos įžadus romantiškoje ceremonijoje. Ji įvyko ketvirtadienį, gruodžio 26-ąją, penkių žvaigždučių viešbutyje gimtajame jaunavedžių Urugvajuje, rašo „Daily Mail“.

„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas ir Sofia Balbi
„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas ir Sofia Balbi

Pora norėjo būti tikra, kad dešimtmetį paminės itin prašmatniai, tuo labiau, kad nepamirštamos šventės metu 32-ejų „Barcelona“ puolėjas ir jo 30-ies vaikystės meilė buvo apsupti brangių draugų, tarp kurių ir keli kolegos futbolininkai – tokios sporto žvaigždės kaip Sergio Busquetsas, Jordi Alba su žmonomis ar Lionelis Messi, ceremonijoje dalyvavęs kartu su žmona Antonella Roccuzzo ir septynerių sūnumi Thiago.

„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi su žmona Antonella Roccuzzo ir sūnumi Thiago
„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi su žmona Antonella Roccuzzo ir sūnumi Thiago

Tardami vienas kitam „taip“ mylimieji apsikeitė personalizuotais žiedais su deimantais. Ant L.Suarezo žiedo pastebimi inicialai „SB“ (žmonos vardo ir pavardės pirmosios raidės), o ant S.Balbi – „LS“ (vyro vardo ir pavardės pirmosios raidės).

Tačiau suasmenintos detalės ties tuo nesibaigė, mat Luisas ir Sofia pozavo ant raudono kilimo šalia sidabro spalvos jaunavedžių inicialais ir širdelėmis papuoštos sienelės.

Ceremonijai Sofia pasirinko pritrenkiantį įvaizdį – kerinčio grožio baltą suknelę su žeme besivelkančiu nėriniuotu šleifu. Na, o Luisas – tamsiai mėlynos spalvos raštuotą šilkinį „Dolce & Gabbana“ kostiumą.

„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas ir Sofia Balbi
„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas ir Sofia Balbi

Religinė ceremonijos dalis vyko viešbučio terasoje. Ją vedė kunigas Juanas Andresas Verde, kuris įvardijamas kaip poros draugas.

„Mums tai labai svarbi diena“, – po įžadų atnaujinimo žiniasklaidai sakė L.Suarezas. Ir dar pajuokavo: „Mano žmona yra pati sunkiausia gynėja, nuo kurios negaliu pabėgti.“

Pora susipažino, kai Luisui buvo 15 metų. Anksčiau futbolininkas yra sakęs, kad jo žmona yra iš dalies atsakinga už jo sportinę karjerą.

„Būdamas 15 metų suradau merginą, kuri sutvarkė mano galvą. Tai padėjo suvokti, koks man svarbus futbolas. – Gerų žodžių mylimajai negailėjo L.Suarezas. – Anksčiau aš linksmindavausi naktimis, nemėgdavau mokytis, neskyriau dėmesio futbolui. Aplink buvo keletas žmonių, kurie darė man blogą įtaką. Tačiau ji suteikė man daug pasitikėjimo ir padėjo patikėti savimi.“

Luisas ir Sofia 2009-ųjų kovą susituokė civilinėje ceremonijoje Amsterdame. Tų pačių metų gruodžio 26-ąją įteisino ir religinę santuoką Urugvajuje, Montevidėjuje.

Pora turi tris vaikus – devynerių Delfiną, šešerių Benjaminą ir vienerių Laurato.

Šventės akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius