Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„NEO Finance“ įmonė Nyderlanduose investuos 2 mln. eurų

Nuo 2019 m. NEO Finance, AB įsteigta dukterinė įmonė NEO Finance, B.V. Nyderlanduose padeda pritraukti kapitalą iš Beniliukso šalių investuotojų ir ketina per ateinančius metus investuoti daugiau nei 2 mln. EUR.
Pinigai
Pinigai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Investicijos bus nukreipiamos į vartojimo paskolas, išduodamas per „Paskolų klubo“ platformą, šias paskolas finansuojant pagal patvirtintą Interesų konfliktų sprendimo politiką.

Kita dalis investicijų bus skirta finansuoti smulkaus ir vidutinio verslo paskolas per sutelktinio finansavimo platformą „FinoMark“. Įgyvendinant šias investicijas, bus laikomasi „FinoMark“ Interesų konfliktų vengimo, nustatymo ir valdymo politikoje nustatytų priemonių, siekiant garantuoti, kad investicijos būtų atliekamos tokiomis pačiomis sąlygomis kaip ir kitų investuotojų atžvilgiu.

„Dukterinę bendrovę NEO Finance, B.V. įsteigėme Nyderlanduose su tikslu pritraukti investuotojus iš Beniliukso šalių. Per penkerius metus mažmeninių investuotojų skaičius iš šių šalių ženkliai išaugo , taip pat pavyko pritraukti didesnius investuotojus, kurie investuoja reikšmingas sumas į Lietuvoje suteikiamas paskolas.

Skolinto kapitalo pritraukimas iš Beniliukso šalių yra aiškus mūsų platformų pripažinimas, rodantis jų patrauklumą ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniu lygmeniu. Suprantame, kad norėdami augti vartojimo ir smulkaus bei vidutinio verslo paskolų rinkoje, privalome užtikrinti greitą paskolų finansavimą.

Tikiu, kad esant didesnei paskolų pasiūlai mūsų platformose, su papildomų institucinių investuotojų dalyvavimu, mažmeniniai investuotojai galės kur kas greičiau įdarbinti savo lėšas“, – sako NEO Finance, AB administracijos vadovas Evaldas Remeikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius