-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Freshtravel“ apgautiems klientams grąžinami visi pinigai už kelionių draudimą

Iš anksto kelionių draudimu pasirūpinusiems, tačiau dėl UAB „Freshtravel“ kelionių operatorės bankroto išvykti negalėjusiems klientams bus grąžinti visi pinigai už draudimą.
Iš Egipto grįžo lietuviai
Iš Egipto grįžo lietuviai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Kelionės Atostogos

Draudimo brokerių bendrovės BALTO LINK valdomos svetainės www.draudimas.lt atstovų nuomone, pusė iš 2319 asmenų, įsigijusių keliones per UAB „Freshtravel“ valdomą „Plius Travel“, iš karto pasirūpino ir medicininių išlaidų, nelaimingų atsitikimų bei bagažo netekimo draudimu. Paskelbus UAB „Freshtravel“ bankrotą ir žlugus įmonės klientų atostogų planams, kelionių draudimas tapo nebereikalingas.

„Nuo šeštadienio, kai buvo paskelbta žinia apie UAB „Freshtravel“ bankrotą, kas dieną sulaukiame virš 30 klientų skambučių su klausimu apie galimybę susigrąžinti pinigus už kelionių draudimą, kuris nebereikalingas - juk kelionė nebeįvyks“, - sakė BALTO LINK mažmenos direktorius Saulius Peleckas. Savaitės trukmės kelionių draudimas vienam asmeniui kainuoja nuo 20 iki 70 litų. Palyginus su finansiniais nuostoliais, kuriuos klientai patyrė praradę pinigus už kelionę, tai nedidelės sumos, tačiau jei atostogauti ketino vykti visa šeima, galėjo susidaryti ir kelių šimtų litų suma.

Pagal šalyje veikiančių draudimo bendrovių taisykles klientui, norinčiam nutraukti draudimo sutartį, pinigai yra grąžinami, tačiau išskaičiavus administracines bendrovės išlaidas. „Deramės su draudimo bendrovėmis dėl kiekvieno www.draudimas.lt svetainėje kelionių draudimą įsigijusio, tačiau nuo „Freshtravel“ bankroto nukentėjusio keliautojo, kad būtų grąžinta visa kelionių draudimo įmoka neišskaičius nė cento“, - pasakojo Saulius Peleckas.

BALTO LINK mažmenos direktoriaus teigimu, kiekvienam į www.draudimas.lt skambučių centrą paskambinusiam nukentėjusiam klientui tuojau pat išsiunčiamas jau užpildytas prašymas, kurį pasirašęs asmuo per kelias dienas gauna visus už draudimą sumokėtus pinigus. Jau buvo atvejų, kai www.draudimas.lt klientai, priverstinai nutraukę per „Freshtravel“ įsigytą kelionę, susigrąžino pinigus net ir už nepanaudotą laiko tarpą.

Pašnekovo teigimu, tarp skambinančių būna ir ne svetainėje www.draudimas.lt kelionių draudimą įsigijusių asmenų. „Pagelbėjame ir jiems. Puikiai suprantame, ką reiškia sugadintos atostogos“, - sakė S. Peleckas.

* * * *

Visi, kelionių draudimą www.draudimas.lt svetainėję įsigiję, tačiau dėl UAB „Freshtravel“ bankroto keliauti negalėsiantys asmenys gali kreiptis dėl įmokos grąžinimo nemokamu telefonu 8 800 44444 arba el. paštu info@draudimas.lt

Pavadinimas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius