Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originalūs kvepalai: mitai ir tikrovė

Malonus kvapas ir gera kaina – jau nebėra vieninteliai kriterijai, lemiantys kvepalų pasirinkimą. Vartotojams ne mažiau svarbus ir kvepalų originalumas. Tačiau dar gajus mitas, kad originalius kvepalus galima įsigyti tik prabangiose parfumerijos ir kosmetikos parduotuvėse. Prekybininkai internetu tokį įsitikinimą užtikrintai atmeta: internetu parduodami kvepalai nenusileidžia kokybe parduodamiems parduotuvėse, o jų originalumą garantuoja pasirenkami tik patikimi tiekėjai.
Kvepalai. „Pigu.lt“ nuotr.
Kvepalai. „Pigu.lt“ nuotr.

„Jau kurį laiką stebime gerokai išaugusį klientų dėmesį kvepalų originalumui. Klientai katės maiše neperka, jie nori būti tikri, kad įsigis tokią prekę, už kurią moka. Mes garantuojame kvepalų originalumą, tačiau neretai sulaukiame užklausų, ar kvepalai, ypač brangesnių prekės ženklų, yra tikrai originalūs. Klientai iškart sureaguoja, jeigu gamintojas atnaujina pakuotę ar buteliuką – žymiai padaugėja užklausų dėl atnaujintų kvepalų kilmės ir kokybės. Taip, visi kvepalai, kuriais prekiauja Pigu.lt, yra originalūs,“ – garantuoja didžiausios internetinės parduotuvės Pigu.lt rinkodaros vadovė Kristina Gumauskienė.

Visi kvepalai, kuriais prekiauja Pigu.lt, yra originalūs.

Kvepalų originalumą lemia ne jų pardavimo vieta ar būdas. Jų originalumą užtikrina patikimi ir oficialūs tiekėjai, kilmė, kokybė ir kokybę atitinkanti kaina. Tie patys tiekėjai gali dirbti tiek su žinomais kosmetikos ir parfumerijos tinklais, tiek su smulkesniais ar interneto prekybininkais.

Tad kaip atskirti originalius kvepalus nuo neoriginalių? Vienas pagrindinių ir iškart matomų ženklų yra kaina. Už kokybę reikia mokėti, todėl būtų naivu ieškoti originalių kvepalų už perpus mažesnę kainą pas turgaus prekeivį. Antrasis kriterijus, parodantis kvepalų originalumą, yra jų kokybė. Jeigu, pasikvėpinę kvepalais, malonaus kvapo dvelksmą po savęs paliekate tik 5 min., tikėtina, jūs įsigijote klastotę. Geri, kokybiški ir originalūs kvepalai maloniu kvapu jus apgaubs bent kelioms valandoms.

„Iki šiol manoma, kad kvepalų originalumą užtikrina įpakavimas. Jeigu kvepalai įpakuoti į plėvelę, tai esą garantuoja jų originalumą. Tačiau tai nėra tiesa. Tikrai pasitaiko, kad iš kvepalų gamintojų iškeliauja į plėveles nesupakuoti kvepalai, tačiau jie yra tokie pat originalūs ir kokybiški. Mes kokybę garantuojame pasirašydami sutartis tik su patikimais ir patikrintais kvepalų tiekėjais. Mūsų partneriai sutartimis įsipareigoja tiekti tik kokybišką produkciją. Todėl visus klientus galime užtikrinti, kad pas mus įsigis tik originalius kvepalus,“ – teigia Pigu.lt rinkodaros vadovė.

Siekdama klientams suteikti kuo daugiau informacijos ir garantijų, internetinė parduotuvė Pigu.lt nuo šiol visus originalius kvepalus ženklins specialiu lipduku „100% originalūs kvepalai“.

Siekdama klientams suteikti kuo daugiau informacijos ir garantijų, internetinė parduotuvė Pigu.lt nuo šiol visus originalius kvepalus ženklins specialiu lipduku „100% originalūs kvepalai.

„Kvepalų originalumą deklaruosime ne tik žodžiu, bet ir specialiu ženklu. Tikimės, kad tai padės klientams dar labiau pasitikėti pas mus įsigyjamų prekių kokybe. Internetinė prekyba Lietuvoje sparčiai auga, turime daugybę mumis pasitikinčių klientų. Tiesiog negalime sau leisti prekiauti neoriginalia produkcija. Vartotojai yra sąmoningi, jie labai greitai atskiria pelus nuo grūdų. Visada esame pasirengę atsakyti į klientams kylančius klausimus, o jeigu sulaukiame pagrįstų abejonių dėl prekių kokybės ir kilmės, iškart reaguojame: kreipiamės į tiekėjus, prašome oficialiai patvirtinti prekės kilmę, kokybę ir originalumą,“ – sako K. Gumauskienė.

Iškilus bet kokioms abejonėms dėl gautos prekės kokybės, Pigu.lt ragina nedelsiant kreiptis el. paštu: kokybe@pigu.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius