Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per „Paysera“ – daugiausia skirtingų operacijų užsienio valiuta Lietuvoje

Tarptautinė mokėjimų sistema „Paysera“ leis atlikti operacijas su dar daugiau užsienio valiutų. Šiuo metu ji sudaro klientams galimybę atlikti daugiausia skirtingų operacijų užsienio valiuta Lietuvoje. Nuo šiol „Paysera“ klientai pinigų keitimą, pervedimą ir įskaitymą gali atlikti net 30 skirtingų valiutų kone į visas pasaulio šalis.
Pinigai. „Paysera“ nuotr.
Pinigai.
Temos: 3 Paysera Valiuta Euras

„Augantis klientų poreikis atsiskaityti skirtingomis valiutomis paskatino „Paysera“ išplėsti turimą valiutų krepšelį. Šiuo metu mūsų klientai turi galimybę daryti ar gauti pervedimus bei konvertuoti pinigus net 30 įvairių valiutų, t. y. atlikti daugiausia skirtingų operacijų užsienio valiuta tarp visų bankų ir mokėjimo sistemų Lietuvoje“, – sako mokėjimų sistemą „Paysera“ plėtojančios bendrovės „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika.

Šiuo metu mūsų klientai turi galimybę daryti ar gauti pervedimus bei konvertuoti pinigus net 30 įvairių valiutų.

Pasak jo, dažnai užsienio finansų įstaigos, pavyzdžiui, Lenkijos ar Slovakijos, tarptautinį pervedimą ar valiutos konvertavimą atlieka tik 10–15 populiariausių valiutų ir už šias paslaugas dažniausiai ima didelius mokesčius. Ir nors Lietuvoje padėtis yra geresnė, tačiau bankai siūlo savo klientams gerokai mažiau užsienio valiutų.

„Paysera“ turi itin platų partnerių tinklą, todėl gali kur kas paprasčiau ir pigiau atidaryti bankuose sąskaitas užsienio valiuta. Mūsų klientai gauna ne tik geras valiutų konvertavimo kainas, bet ir už tarptautinius pervedimus užsienio valiuta moka dažniausiai tiek pat, kiek už vietinius mokėjimus“, – sako K. Noreika.

„Paysera“ sąskaita – daugiavaliutė sąskaita, todėl klientas vienoje sąskaitoje gali operuoti bet kuria norima valiuta. Jis turi galimybę gauti, mokėti, laikyti lėšas keliomis valiutomis vienu metu. Bet kurią valiutą galima konvertuoti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

„Paysera“ sąskaita – daugiavaliutė sąskaita, todėl klientas vienoje sąskaitoje gali operuoti bet kuria norima valiuta. Jis turi galimybę gauti, mokėti, laikyti lėšas keliomis valiutomis vienu metu.

Elektroninis pinigų pervedimas eurais bankuose nuo 2015 m. sausio 1-osios kainuoja 0,41–0,43 Eur. „Paysera“ už šią paslaugą ima perpus mažiau – pervedimas į bet kurią Europos Sąjungos šalį eurais tekainuoja 0,20 Eur. Palyginimui, Lenkijoje vidutinis pervedimas eurais į ES šalį kainuoja 10 eurų, Bulgarijoje – ne mažiau kaip 20 eurų, Anglijoje – nuo 10 Didžiosios Britanijos svarų. Tarptautiniai mokėjimai kitomis valiutomis taip pat yra gerokai pigesni ir kainuoja nuo 4 iki 122 kartų mažiau nei naudojantis bankų paslaugomis ar kitomis mokėjimų sistemomis. Be to, netaikomas joks papildomas mokestis lėšų gavėjui. Paprastai bankai Lietuvoje pervedimus apmokestina dvigubai: ima komisinį mokestį ir iš pinigų siuntėjo, ir iš gavėjo.

Į kai kuriuos Latvijos, Estijos, Lenkijos bankus už pervedimus per „Paysera” iš viso nereikia mokėti. Nemokami yra ir pervedimai tarp „Paysera“ sąskaitų, nepriklausomai nuo to, kurioje pasaulio vietoje yra jų savininkas.

Tarptautinis pervedimas į daugumą Europos šalių atliekamas kasdien, o gavėją dažnai pasiekia ne ilgiau kaip per valandą. „Paysera“ sąskaitos atidarymas ar jos administravimas yra nemokamas. „Paysera“ sąskaitą internetu galima atidaryti bet kuriuo paros metu ir vos per kelias minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus