Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Instagramo guru Monika Rachinštein prabilo apie ateitį Dubajuje: „Gali būti, kad pakeisiu religiją“

Tinklalaidės „Duok aštriau“ svečiuose – žymiausia Lietuvos marketingo specialistė Monika Sesickaitė-Rachinštein. Su populiariausiais šalies nuomonės formuotojais dirbanti instagramo guru sako – arba ją myli, arba nekenčia.
Monika Ra
Monika Rachinštein / Asmeninio albumo ir LNK nuotr.
Temos: 2 Dubajus Instagram

Kaip išpopuliarėti instagrame

Su tinklalaidės vedėju Donatu Karkliumi garsi moteris kalbėjosi apie tai, kaip išsiskyrė su buvusiu vyru Eriku Rachinšteinu ir kas ją siela su Egidijumi Dragūnu.

Moteris sako, kad instagramą atrado norėdama suprasti, kas tai per įrankis ir ko iš jo tikėtis. Ji aiškina, kad instagrame nebūtina rodyti tik teigiamos realybės ir pačių gražiausių kadrų – anaiptol, ieškant savo nišos galima ir klysti: „Visų pirma, reikia susidėti strategiją. Žmonės galvoja, kad jeigu turime produktą, tai jį rodydami mes iškart parduosime.

Tokių profilių yra daug, tačiau jeigu mes imsime daryti juokingus vaizdo įrašus, kursime bendrą strategiją, rezultatas bus visai kitoks.

Galima rinktis humorą, galima rinktis sarkazmą – viskas priklauso nuo to, kokia tema bus šnekama.“

Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Monika Rachinštein
Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Monika Rachinštein

Galvoja apie religijos keitimą

M.Sesickaitė-Rachinštein papasakojo ne tik apie instagramo strategijas, bet ir laidoje papasakojo apie planus gyventi Dubajuje ir galimus planus keisti religiją. „Aš matau ten naują pradžią, esu po skyrybų, prasideda naujas gyvenimo etapas.

Turiu kelias abajas, progai esant apsirengiu abają. Man gražu, kad moterys suvokia, kad kūnas nėra skirtas jį demonstruoti. Reikia pamatyti žmogaus vidų ir tik tada išorę.

Aš turiu ir korano ženkliuką, laikiausi ramadano. Aš domiuosi islamo religija. Galimai gali būti, kad aš pakeisiu religiją, ji man labai patinka. Aš šiaip ar taip nevalgiau kiaulienos, tai man atsisakyti nebus sunku.“

Apie tai, kas moters laukia Dubajuje, kaip Monika reagavo į aštrius padažus ir aštrų maistą tinklalaidėje „Duok aštriau“, kviečiame žiūrėti Youtube kanale „Gyvenimas šiaurėje“.

VIDEO: Monika Ra apie įžymybių skandalus: „Aštriai nevalgau, bet kalbėt aštriai mėgstu“ I DUOK AŠTRIAU

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito