Iš stručio kiaušinio omletą iškepusi Daina Bosas: „Tokio patiekalo užtenka 8 žmonėms“

Verslininkė Daina Bosas mėgsta palepinti save ne tik įmantriais pirkiniais, bet ir neįprastais patiekalais – vyrą Antaną ir vaikus moteris penktadienį per pusryčius vaišino omletu iš stručio kiaušinio.
Daina Bosas
Daina Bosas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Karklėje stručių fermą turinčiai Bosų šeimynai tokie produktai – anaiptol nėra naujovė. Dalį čia gyvenančių stručių kiaušinių Daina ir Antanas Bosai suvartoja patys, kitus fermos prižiūrėtojos laiko inkubatoriuje, idant išsiperėtų jaunikliai.

„Tokio kiaušinio paprastai neiškepsi ir tikrai nevirsi – belieka iš jo gaminti omletą“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Bosas. Iš vieno tokio kiaušinio pagaminto omleto, anot jos, pakanka 8 žmonėms. 

D.Bosas stručio kiaušinius mėgsta labiau nei vištos. „Stručio kiaušinis tikrai skanesnis. Jis yra minkštesnis“, – aiškino moteris ir pridūrė: – Stručiai, kitaip nei vištos, nededa kiaušinių nuolat – juos jie deda tam tikru sezonu.“

Asmeninio albumo nuotr./Daina Bosas kepė omletą iš stručio kiaušinio
Asmeninio albumo nuotr./Daina Bosas kepė omletą iš stručio kiaušinio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis