-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Maksimas Galkinas atliko kultinę lietuvišką dainą – publika pašėlo: pamatykite

Šiomis dienomis Lietuvoje svečiuojasi komikas Maksimas Galkinas. Jis su nauja programa pasirodė didžiausiuose šalies miestuose. Publikai Maksimas negailėjo staigmenų, o viena jų – lietuviškai atlikta gerai žinoma legendinio atlikėjo daina.
Maksimas Galkinas, koncerto akimirkos
Maksimas Galkinas, koncerto akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr., stopkadrai

Pasirodymo Šiauliuose metu publika pašėlo, išgirdusi, kaip Maksimas Galkinas atlieka legendinio atlikėjo Stasio Povilaičio dainą „Švieski man vėl“.

„Ačiū jums, mieli klausytojai gražiajame Šiaulių mieste! Kartą prieš daugelį metų, 2000-ųjų pabaigoje, koncertavau toje pačioje Šiaulių arenoje, praėjus metams po šių svetingų rūmų atidarymo.

Džiaugiuosi, kad vėl esu čia. Vaizdo įraše – ištrauka iš vakarykščio koncerto. Daina iš lietuvių dainininko Stasio Povilaičio repertuaro“, – rašė M.Galkinas.

M.Galkino naujos programos pasirodymai su daug pokštų, dainų bei staigmenų jau du kartus įvyko Vilniaus koncertų salėje „Compensa“, Klaipėdos „Švyturio arenoje“, Šiaulių arenoje.

Dalindamasis vaizdo įrašu iš Klaipėdos, komikas rašė: „Ačiū, mano brangūs klausytojai mylimoje Klaipėdoje! Jau daugelį metų pas jus koncertuoju, o mano pasirodymas visada virsta tikra geros nuotaikos švente dėl jūsų nuoširdaus atvirumo. Aš jus myliu! Iki pasimatymo kitą kartą!“

M.Galkinas pasidalijo ir akimirkomis iš Vilniaus. Čia buvo surengti net du koncertai, mat išpirkus visus bilietus į pirmąjį, paskelbtas papildomas.

„Ačiū, brangūs klausytojai! Nuostabiai šiltas priėmimas kaip visada, Daugiau nei 20 metų koncertuoju svetingoje Lietuvoje ir visada džiaugiuosi šiais susitikimais“, – rašė Maksimas.

Dar vienas pasirodymas laukia Kauno „Žalgirio arenoje“ lapkričio 14 d.

Scenoje M.Galkinas visada vienas, tačiau jis meistriškai įkūnija daugybę skirtingų žmonių – nuo politikų iki šou verslo atstovų. Humoreskos, anekdotai, taiklūs ir juokingi pastebėjimai apie šių dienų aktualijas ir, žinoma, parodijos. M.Galkinas pastebi ryškiausius parodijuojamo žmogaus charakterio bruožus, elgesio ypatumus, mimikos ir balso subtilybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius