Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 27

R.Mikelkevičiūtės atostogos Paryžiuje: užlieti apartamentai, eilė prie šampano ir netikėtas atradimas

Paryžius vadinamas meilės miestu, bet televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė nepamilo jo nei iš pirmo, nei iš antro žvilgsnio. Tačiau neseniai Prancūzijos sostinėje su vyru Rolandu Remeikiu, dukra Dominyka ir sūnumi Jonu Antanu praleidusi savaitę, žurnalistė ją pamatė kitomis akimis. Nors ne viskas kelionėje klojosi puikiai – jos metu pasitaikė ir du nemalonūs incidentai.
Rūta Mikelkevičiūtė su dukra Dominyka
Rūta Mikelkevičiūtė su dukra Dominyka / Asmeninio archyvo nuotr.

Rūta Mikelkevičiūtė atskleidžia, dėl kokių priežasčių anksčiau Paryžiaus nemėgdavo, kas šįkart buvo kitaip, ir kodėl kelionėje renkasi ne viešbutį, o apartamentus.

Ji taip pat dalijasi, kas patiko labiausiai, o kas nuvylė. Pasakoja apie prajuokinusį dalyką Disneilende, tik vienos lietuvių poros dėka atrastą bei didžiulį įspūdį padariusią atrakciją ir du nemalonius incidentus atostogų metu.

R.Mikelkevičiūtė su šeima į meilės miestu vadinamą Paryžių išvyko per Velykas, o iš viso ten praleido savaitę. Televizijos laidų vedėja paaiškina – šią kryptį ir būtent tokiu metu pasirinko neatsitiktinai.

„Buvo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius